Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én egy 13 éves lány vagyok és...

Én egy 13 éves lány vagyok és 140 kg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyenlem így magam, de nem tudok ezzel mit tenni. Félek, hogy így nem fogok fiút se találni magamnak, mert a mai viágban senki se bukik az ilyen lányra! Nem tudom, mit tegyek. Valaki segítsen kérem!

Nekem már semmi se számít, csak, hogy egészséges és szép lány legyen belőlem!

2009. okt. 19. 19:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
59%

o.O

Erre előbb kellett volna gondolnod. Diétázz, mozogj, menj orvoshoz.

2009. okt. 19. 19:34
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen fiatalon biztos, hogy egészségügyi oka van a nagy súlynak. Miért nem vitt eddig anyukád orvoshoz? Hormonokat meg kéne nézetni.
2009. okt. 19. 19:40
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
még csak 13 éves vagy semmi sem késő, de először is orvostól , dietetikustól kell tanácsot kérned, ők majd összeállítanak neked valami diétát. meg el kéne kezdeni valamit mozogni, napi szinten.De ebben is kérd valami szakember segítségét.
2009. okt. 19. 19:40
 4/23 anonim ***** válasza:
38%
kamu
2009. okt. 19. 19:41
 5/23 anonim ***** válasza:
50%

próbáld meg a 90 napos diétát,és minden nap menjd el legalább 1 órát mozogni.tudom jön a tél,hideg van és nem igazán jó ebben az időben futkosni.nem tom h álltok anyagilag de egy havi diákbérlet egy konditerembe úgy 4000-6000 ft között mozog,szal sztem ennyi megengedhető.ott vannak edzéstervek is és az kell csinálnod meg 90 napos és akk előbb-utóbb léesz eredménye.

am mióta vagy így elhízva?

a bőröd miatt kérdezem,mert hát azért valljuk be nem szép látvány a lógó narancsbőrös bőr,uh majd ha fogy már úgy 5-10 kgot akk szerezz be vmi bőrfeszesítő krémet is.

2009. okt. 19. 19:42
 6/23 anonim ***** válasza:
51%

Kérd szüleid segítségét,orvosét,mozogj többet,kerüld az édességeket,kérd meg anyukád hogy a 90 napos diétát kezdjétek el...minden nap készítse el ami elő van írva!!!

Ami a legnagyobb baj hogy még nagyon fiatal vagy...és neked nem lesz elég akarat erőd szerintem....majd csak 14-15 évesen!Én 17 éves vagyok és én is 15 évesen kezdtem el a fogyózást és a mai napig igyekszem leadni a felesleget 3hónap alatt sikerült leadnom 7 kg-ot és csak egy kis életmód váltásba kezdtem..este kicsi futás...tánc...felülések és teljes kiőrlésű kenyeret kezdtem el enni,de még mindig van 5kg-om hátra!!!

2009. okt. 19. 19:42
 7/23 anonim ***** válasza:
41%
A mai világban? 100 éve se buktak a fiúk az ilyen lányokra. De még 500 éve sem.
2009. okt. 19. 19:47
 8/23 anonim ***** válasza:
48%
Atyavilág!!!!!!!!
2009. okt. 19. 19:48
 9/23 anonim ***** válasza:
71%

mi értelme elszomorítani ezt a lányt? -.-

ennyire önzők az emberek,hogy senkire nem gondolnak.Utállom a mai világot.

ti nektek is az esne jól,ha biztatnának és nem hozzádvágnák,h. " dagadt vagy,fogyjál le,vagy senkinek nem fogsz kelleni"

2009. okt. 19. 19:50
 10/23 anonim válasza:
90%

Ilyen súlytöbbletnél már feltétlenül orvoshoz kellene menned először, hogy kizárja az esetleges betegségeket (hormonzavar, stb).

Ha nyilvánvalóan a túl sok kalória és kevés mozgás az elhízásod oka, akkor szépen, lassan kezdj el mozogni, pl. napi fél óra séta + otthon ugyanennyi könnyű torna, 2-3 hét múlva a sétát gyorsíthatod egy kicsit és a torna is lehet valamivel nehezebb (pl. kicsit hosszabb ideig tart). Szerintem az izületeid védelmében ennél többet egyelőre ne terheld magad. Ha el tudsz menni úszni, hetente 1-2x kiválthatod vele az otthoni tornát.

Emellett mindenképpen csökkentened kell a kalóriabevitelt, okosan és sokkal kevesebbet kell enned. Bevezetésnek elég, ha a szokott mennyiséged 2/3-át eszed, elfelejted a sült krumplit, panírozott húsokat, gyorséttermet, készételeket, édességeket, üdítöket és szörpöket, helyette sok zöldséget, salátát, natur csirkemellet, halat, zsírszegény sajtot, túrót, gyümölcsöt eszel. Rengeteg jó diétás menüt találsz a neten, válassz egy neked tetszőt, de ne drasztikus fogyókúrát (azt csak meghatározott, általában nagyon rövid ideig szabad követni, neked nem erre van szükséged), hanem egészséges menüket! Naponta igyál legalább 1,5-2 liter vizet. Este 5-6 óra után már semmit ne egyél! Hetente 1-2x bűnözhetsz is, megehetsz 1-2 kocka (nem tábla!) jó minőségű ét-vagy tejcsokit vagy egy kis tálka pudingot. Meglátod, már egy hét után elindulnak lefelé a kilók és a közérzeted is sokat fog javulni! Sok sikert!

2009. okt. 19. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!