Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítséget kérnék, mit tegyek?

Segítséget kérnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés
14/L vagyok jelenleg 53 kg körül 161-2 cm-hez:S Sajnos táplálkozási zavarban szenvedek: körülbelül fél évvel ezelőtt nagyon sok olyan dolgot csináltam amit nem kellett volna(nem részletezném,h. szabadultam meg a kajától stb..) és akkor 47-8 kg lettem mindenki mondta h. lefogytam és olyan jó érzés volt! De sajnos amikor kezdtem "kigyógyulni belőle" nagyon sokat zabáltam és mára meghíztam 53-4-re :S:@ Azok a gatyák amik akkor lötyögtek jobban feszülnek stb és ez nekem nagyon rosszul esik:( ezután pár hónapja beleestem a bulímiába,majdnem minden nap hánytattam magam de nem huzamosabb ideig.. még neéha most is amikor bűntudatom van az evés vagy ami még rosszabb zabálás miatt,amit nem tudok vmikor megállni :( tegnap nem ettem semmit,ma is meg akartam szabadulni az ebédtől,de nem tudtam...és meg kellett ennem egy fél tányér kacsahúslevest,egy kacsaszívet,és egy nyakat(nem nagy), és pár ek. spenótfőzeléket meg egy falat sült tojást(de ezt nagyrészt sikerült "eltüntetnem") ha ma ezt ettem akkor nem is fogok fogyni??????:\\\\\\\\\\\\\\\'(
2009. okt. 19. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
dehogyisnem!mozogj, és eszedbe se jusson olyat csinálni, amit eddig műveltél!!!ne légy bolond, belehalhatsz!
2009. okt. 19. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de miért akarsz 53 kilósan még fogyni? tudom, hogy beindult ez a 45kilósan szépazéletaszáznyolcvancentimhez hülyeség a világban, de nem kellene mindig, mindenhol a modelleket, meg a plázacicákat majmolni.
2009. okt. 19. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:
60%

Iszonyat! Ne haragudj, de a fiam annyi idős mint Te és ki vagyok akadva.

Mond! Más elfoglaltság nem jut eszedbe? Nincs barátnőd akivel sportolj? Vegyél táncszőnyeget és táncolj! Menj kirándulni, járj bringával. És Nem gondolsz arra, hogy egy fejlődő szervezet vagy még???? Nem akarsz majd gyermeket? Nem gondolsz arra, hogy egy roncs szervezet mire képes? Édesem, anélkül is érheti az ember halálos betegség, ha nem készül rá, de Te kikövezed az utat neki. Segíts anyukádnak nagytakarítani, vállalj valami munkát, vagy tanulj és egyél, mert tanulni sem lehet ennyi táplálékkal. Azt mond meg nekem mennyivel jobb bánatos önsanyargató sovány életet élni, mint formás nőként boldognak lenni? Úristen, még a melled sincs kifejlődve, jönnek majd a menses zavarok. Ne legyél ennyire buta!

Vedd körül magad normális emberekkel, az segíteni fog. Nem is írok többet, nem akarlak megbántani, de ha az én lányom lennél, soha nem jutna ilyen az eszedbe. Sajnállak.

2009. okt. 19. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!