Mi a véleményetek Molnár Anikó (Való Világ) fogyókúrájáról?
Figyelt kérdés
Most néztem a Frizbi műsorban. Azt mondta hogy csak zöldséget és húst eszik de azt minden formában + sportol. Állítólag 13 kg-ot adott le 2,5 hónap alatt. Tényleg nagyon sovány lett:)) Kipróbáljam? De olyan furcsa hogy gyümit se lehet enni meg persze szénhidrátot sem:((2009. okt. 18. 21:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem simán megpróbálhatod;) egyébként mennyi kg vagy és mennyi cm?
2/6 anonim válasza:
Molnár Anikó rendszeresen megjelenik itt a környéken a méregdrága szépségszalonban, nappal, fő munkaidőben. Megteheti: nem kell neki dolgozni, megél a celebségből. Szépségszalonból konditerembe is kocsival jár, ott is fél napokat eltölt. Ha nincs állása valakinek, de pénze van, akkor valóban sikerülhet ennyi idő alatt.
3/6 A kérdező kommentje:
ÓÓ, jobb ha nem mondom meg a súlyomat!
Bővel 3-jegyű sajnos:((((((((((((((((
2009. okt. 18. 23:38
4/6 anonim válasza:
Azért szénhidrát kell a szervezetednek. Nem kell agyba-főbe zabálni, de szükséged van rá. Mondjuk, ha reggelire megeszel egy jó kis péksüteményt semmi bajod nem lesz tőle, meg ki is elégíti az édességvágyadat, ami szinte mindenkinek van.
5/6 anonim válasza:
Hát nekem az a véleményem hogy nem látom hogy fogyott volna:P általában minidg ugyanolyan kövér szegény sajnálatra méltó. Tudod mindig kell valami amivel fel lehet tünni a médiában hiszen mással nemtud. Ha ez nem így menne már rég ellenne felejtve hiszen nem dolgozik tv-ben rádióban vagy akármi..Amúgy szerintem más is úgy fogyott le de az hogy nem eszik kenyeret eggyetalán az túlzás. Tényleg szükség van szénhidrátra legalább a délelőtti órákban fontos.
6/6 anonim válasza:
Télen találkoztam vele a szentendrei HÉV-en, nagy darab debella csaj, festett hajjal és 50-es IQ-val. Állandóan azt nézte, hogy ki ismeri fel, vigyorgott jobbra-balra minden pasira. Undormány volt. Se állása, se szakmája, se esze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!