Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hillary Duff hány kg lehet?...

Hillary Duff hány kg lehet? Hasonló az alkatom hozzá, csak persze dundibb vagyok.

Figyelt kérdés

Az ember akár milyen vékonyra lefogyhat vagy a génekben el van döntve hogyan kell kinézni-e?

Itt arra gondolok, hogy vannak olyanok akik nem tudnak lefogyni. Lehetséges ez vagy ők csak nem tesznek meg mindent a fogyókura sikere érdekében?

Nagyon szeretnék hasonlóan kinézni, ezért foglalkoztat ennyire a dolog.

[link]

2009. okt. 18. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
30%
Hát a fogyokura én a kiegyensulyozott értrend vagy ha nem birod ki evés nélkül akkor napi 1x egyél (ebéd ) illetve csak akkor ha korog a gyomrod és anyit hogy ne korogjon egy darabig. igy garantáltan fogyni fogsz ,kivéve ha a biologia felépitésedben (géneidben ) van olyan "hiba" ami miatt ez nem lehetséges ez utobi elég ritka szoval probálkozz a fogyozásal ,erröl pedig elég sok oldal illetve kérdés foglalkozik a gyak.kérdések.hu-n is . amugy ha végképp nem megy a dolog akkor plasztika sebészeten van már rendkivül biztonságos és olcso zsirleszivás. Remélem tudtam segiteni.
2009. okt. 18. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem mindenki képes lefogyni, viszont az igaz hogy a testalkatod az örökletes. pl én apukám ágáról örököltem az alakom, és eleve nem vagyok az a magas vékony típus, és nekem nagyon figyelnem kell mikor mit eszek és hetente párszor edzenem is kell, hogy tartsam a mostani súlyom és ne szedjek fel plusz kilókat. De pl van egy barátnőm aki 175 cm magas és kb 50 kiló, pedig nem sportol és sokszor nassol, ő szerencsés alkatú.

A sztárok meg nem engedhetik meg maguknak hogy elhízzanak, edzenek és odafigyelnek mit esznek.

2009. okt. 18. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!