A finomfőzelék hízlal?
Mit teszel bele? Mitől finom a főzelék?
Minden 'sima' zöldség ehető, nem tudom mit akarsz vele csinálni.. cukorral, liszttel elronthatók.
Minden hús is ehető, feldolgozott, cukrozott, lisztezett 'élelmiszerek' fölöslegesek.
#4: Épphogy normális szénhidrátot eszik, zöldséget és gyümölcsöt :D A zsírt pedig felhasználja az egészséges test, remek energia. Vannak sokat edző emberek zsírdús táplálkozással, akik tudják, mit csinálnak. Meg persze normál emberek és fogyó emberek is...
A finomfőzelékhez nem értek, csak menzán volt és utáltam (pedig szinte minden főzeléket szerettem). Én inkább egy jó kis paradicsomos káposztát ennék, szezámrántással s persze kellő mennyiségű zsírral, anélkül elég karcsú (azzal is, kilószámra lehet enni, akkor sem elég étel egy napra, legalábbis nekem. de azért viszonylag laktat és igen jóízű, ilyenkor főleg, a friss, zöld, üde káposztával :)).
Ma simán csak hagymás sült káposztát sütöttem, ötfűszerrel ízesítem, szerintem igen ízletes, illetve főtt karfiolt öntök le szerecsendiós tojással, megszórom lenmaggal és sütöm picit. Füstölt sajt is lesz rajta.
Igazából csak fogni kell zöldségeket, megfőzni, megsütni, zsír és fűszer kell hozzá, az már egy jó kiindulópont :)
Persze ezek többnyire nem laktatnak olyan nagyon, főételnek normál esetben nem jók, ahhoz minimum mellé kell dobni valamit, célszerűen valami fehérjés dolgot, tojás, hús...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!