Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A finomfőzelék hízlal?

A finomfőzelék hízlal?

Figyelt kérdés
Milyen főttételek vannak, amik kevésbé hízlalnak, de azért laktatóak?

2013. júl. 11. 13:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
Jó zöldség alapanyagokból miért muszáj lisztes, kulimászos főzeléket csinálni? Edd a zöldségeket zsiradékon párolva, ami biztos nem hizlal.
2013. júl. 11. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Már meg ne haragudj első válaszoló, de miért kellene, hogy a főzelék "lisztes kulimász" legyen? Nem hallottál még arról, hogy a főzeléket lehet a zöldséggel is besűríteni? Ja, meg edd a zöldségeket zsiradékon párolva, mert a zsiradék nem hízlal mi?
2013. júl. 11. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Nem , a zsiradék nem Hizlal ha nem eszunk zoldseg, gyumolcson kivul mas szenhidratot. En napi 1 kg húst,5-6 tojast( szalonnaval, kolbasszal), ezeket mindd zsiron sutve + mellé csomó zöldség, marha protein + gyumolcsok. Ja es fogyok.
2013. júl. 11. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
Jahm, fogysz 3. Mert a szervezet vészjelzést kap, mivel nem eszel normális szénhidrátot, ezért használja fel a zsírt. Alap esetben a zsírt nem használja fel teljesen, ezért kell abból keveset enni.
2013. júl. 11. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Mit teszel bele? Mitől finom a főzelék?


Minden 'sima' zöldség ehető, nem tudom mit akarsz vele csinálni.. cukorral, liszttel elronthatók.


Minden hús is ehető, feldolgozott, cukrozott, lisztezett 'élelmiszerek' fölöslegesek.

2013. júl. 11. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
A finom főzelék a sokak által utált zöldborsós, sárgarépás, karalábés főzelék "hivatalos" neve. :)
2013. júl. 11. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
Bocs, finomfőzelék, egybeírva.
2013. júl. 11. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#4: Épphogy normális szénhidrátot eszik, zöldséget és gyümölcsöt :D A zsírt pedig felhasználja az egészséges test, remek energia. Vannak sokat edző emberek zsírdús táplálkozással, akik tudják, mit csinálnak. Meg persze normál emberek és fogyó emberek is...


A finomfőzelékhez nem értek, csak menzán volt és utáltam (pedig szinte minden főzeléket szerettem). Én inkább egy jó kis paradicsomos káposztát ennék, szezámrántással s persze kellő mennyiségű zsírral, anélkül elég karcsú (azzal is, kilószámra lehet enni, akkor sem elég étel egy napra, legalábbis nekem. de azért viszonylag laktat és igen jóízű, ilyenkor főleg, a friss, zöld, üde káposztával :)).

Ma simán csak hagymás sült káposztát sütöttem, ötfűszerrel ízesítem, szerintem igen ízletes, illetve főtt karfiolt öntök le szerecsendiós tojással, megszórom lenmaggal és sütöm picit. Füstölt sajt is lesz rajta.

Igazából csak fogni kell zöldségeket, megfőzni, megsütni, zsír és fűszer kell hozzá, az már egy jó kiindulópont :)

Persze ezek többnyire nem laktatnak olyan nagyon, főételnek normál esetben nem jók, ahhoz minimum mellé kell dobni valamit, célszerűen valami fehérjés dolgot, tojás, hús...

2013. júl. 11. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
2-esnek: a zsiradék nem hizlal. Ha ez neked újdonság, kicsit olvass utána.
2013. júl. 11. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
3-as: majd megnézheted magad 5 év múlva. Epekő, szív- és érrendszeri betegségek, májbetegségek.
2013. júl. 11. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!