Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Karácsonyig le kell adnom...

Karácsonyig le kell adnom 10kg-ot, de nem tudom hogy kezdjek bele?!

Figyelt kérdés

Arra már rájöttem, hogy nekem nem válnak be az olyan diéták amikben csak kicsivel eszem kevesebbet az eddigitől, azokat szeretem, amikben alig ehetek! Mert így biztos vagyok benne, hogy fogyok majd és ezáltal nem fogok bűnözni, mert tudom, hogy fogyok.

A kérésem az lenne, hogy tudnátok segíteni, hogy fogyjak karácsonyig 10kg-t? A mozgás része annyi lenne, hogy egy héten 2-3x aerobic és heti 4x itthon tornázok Rubint Rékára. Az ételekben viszont nem tudom, hogy is kéne..

Összetudnátok állítani egy napi étkezést pl.? Hogy tudjam azt követni?

Napi max 1200 kcal jó lesz?

Segítsetek légyszives, mert már nagyon ki vagyok bukva!:(

2009. okt. 18. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:

A szokásos étrendetet csökkentsd a felére, amiket "nem szabad", abból csak keveset egyél (de ne hagyd ki teljesen), sok zöldség és gyümölcs legyen az étrendedben, meg sok-sok szénsavmentes viz, vagy tea cukor (méz és édesitöszer) nélkül.

Nagyon fontos viszont a mozgás, mert egyébként semmi esélyed sincs.

A 10 kilót karácsonyig kicsit soknak érzem, de nem lehetetlen, és ha "csak" 5 - 6 lesz, akkor is már sokat haladtál.

2009. okt. 18. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:

10 kg leadni leghamarabb 10 hét alatt lehet jelentős izomveszteség nélkül! Napi szénhidrát beviteled: 2g / testsúlykilogramm, fehérje bevitel: 1,7g-2g / tskg. Az lesz a jó diéta, ha hetente max. 1 kg megy le rólad! Diéta alatt cukrot, zsíros kajákat, gyümölcsöt NEM ehetsz! Vitaminbeviteled zöldséggel próbáld pótolni. Szénhidrátos kaja: rizs, zabpehely, krumpli, durumtészta, tk. kenyér. Fehérje: sovány húsok (csirkemell főzve!!), sovány túró, tojás, hüvelyesek. Délután 4 után nem ehetsz szénhidrátos kaját!

Mozgás: Heti 3x bontott izomcsoportos súlyzós edzés + heti 3-4x napi 40-60 perc alacsony pulzusszámú folyamatos mozgás! Pl gyors tempójú séta, kerékpározás...stb

Minta étrend: Reggeli, zabpehely + tojásfehérje.

tízórai: rizs + sovány túró + brokkoli turmix, ebéd: rizs + főtt csirkemell, uzsonna: párolt zöldség + fehérjeturmix, vacsora, zöldség + fehérje

tipp: fehérjebeviteled táp.kieggel is kitudod egészíteni!

Egy testépítő.

2009. okt. 18. 11:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Ilyet se hallottam még, hogy gyümölcsöt nem lehet enni. Elhiszem, hogy valakinek ez a "diéta" beválik, de én inkább ezt kihagynám és várom a többi ötletet!
2009. okt. 18. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Végül is nem muszáj egy testépítőre hallgatni... Kétlem ,hogy a témához jobban értő ember fog válaszolni!
2009. okt. 18. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:

A testépitök nem az egészséges életmód megtestesülései: az állandó felépités, lefogyás, rengeteg fehérjebevitel minden, csak nem egészséges. Az egyoldalú táplálkozás igen káros.

Egyébként meg egyél mindenfélét, csak keményitökböl, édességekböl, meg zsirokból kevesebbet, gyümölcsäökböl meg zöldségfélékböl többet. Ne hallgass amindeféle divatos irányzatokra. Viszont csak addig egyél, amig érzed, hogy ÉHES vagy, ne addig, amig jóllakottnak érzed magad.

NEkem ez bevált, sokat fogytam igy amélkül, hpgy éhes lettem volna, vagy rámjött volna valami zabálási roham. Már több éve tartom igy a súlyomat, nem jött semmi vissza, peding nem vagyok már egész fiatal.

2009. okt. 18. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem hallgass a testépítőre, és hagyd el a gyümölcsöket amíg diétázol. Csak segíteni akart, és nagyszerű választ adott a kérdésedre.(Nem azt írtad, hogy 1 év alatt kell leadnod.)

Ha karácsonyig le akarsz adni 10 kg ennyi áldozatot hozhatsz a cél érdekében.

Karácsonyig még kb. 2 hónap van, tehát havonta 5 kg.-ot kellene fogynod. A legtöbb gyümölcsnek nagy a cukortartalma, aminek a fogyasztása diéta alatt nem javasolt.

2009. okt. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!