Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok.162 cm...

16 éves lány vagyok.162 cm körül. Hogyan?

Figyelt kérdés
és most 57 kg vagyok a nyáron lefogytam 54 kg. ra de visszajött az iskola miatt. Mert suliban kénytelen vagyok enni. + buszozás miatt, hogy ne legyek rosszul. Hogyan tudnék fogyni? : / 7kgot szeretnék kb. várom a válaszokat köszönöm.
2009. okt. 17. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:

16 évesen nagyon gyors az anyagcseréd, így gyorsan trudsz fogyni, de érdemes sportolni is valamit!!! Úgy hatékony afogyás!

Én 16 évesen 160 cm és 46 kiló voltam (akkor még nem fogyóztam)

Most 28 leszek és 161 cm vagyok és 51 kiló.

A következőket csinálom:

Nyáron, tavasszal, ősszel futok (nem mindig). Télen feljön rám 2-3 kiló, de annál több nem szokott (tudod téli depi és sok csoki...stb)

Egy napi kajám (mindig más, de ez neked is jó lesz)

6óra : tejes kávé édesítővel v gyümilé v. egyéb édesítős ital.

10óra: amit a suliba fogyassz el: én mindig tejterméket és gyümit vittem!

Vagy egy kefír, vagy egy joghurt (akár gyümis is, csak kicsi) és két bármilyen gyümölcs (pl. két nagy banán) az ad kalóriát és széndidráot a figyelemhez.

Ebéd: bármilyen főtt étel 12 és 16 óra között, de ne dupla adag!!!!

(főleg keveset a tésztából és a kenyérből és a zsíros húsokból)főzelék jöhet:))))

uzsi: egy alma, v. egy narancs v. körte.v szilva pár szem...stb.

vacsi 18 óra előtt legyen!

3 dl tej és kakaó édesítővel:-)

vagy: egy főtt tojás egy szelet teljeskiőrlésű kenyérrel.

Ez most csak egy példa volt, hétvégén ehetsz reggelire teljeskiőrlésű (tescos 1 kg-os a jó!!!) műzlit, és rá 2 dl tejet egész délelőttre eltelít plussz egy gyümölccsel.

Fontos az, hogy kerüld a finomított sütiket, a tésztaféléket az édességeket, a cukros kajákat, cukros üdítőket!!!

kevés csokit ehetsz, de ritkán és keveset (v. pl. egyszer egy sütit) ha édességmániás vagy:)

18 óra után ne egyél már:)

Heti 3-szor legalább 30 perc intenzív sport. Lehet otthon torna is. Netről lehet leszedni ilyeneket, biztos.

Nem tudom, hogy te milyen kajákat szeretsz, ha lehet minél változatosabb, annál jobb.

A napi összkalóriád kb. 1200 kalória legyen, annál több ne nagyon, mert te is pici vagymint én, tehát ettől még fogyunk is. (1400 az, ami kell, hogy stagnáljunk)

A kaják kalóriáját, nézd meg a google-ba, 100g-ban van kiszámolva.

Sok sikert!

L/27

2009. okt. 17. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:

kiegészíteném még: amiből ehetsz:gyümölcs, zöldségek, műzli (telj. kiőrl. és nem cukros), kenyér (telj. kiőrl), halak, pulyka, csirke pároltan inkább.

tejet, és termékeit:) 20-30 %-ban!

2009. okt. 17. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:
ja és főtt tojás!!!! (ha szereted) nagyon tápláló és kevés kalória! Ebből akármikor ehetsz, reggelire akár 3-at is, ha tudod, h sokáig nem tudsz enni!
2009. okt. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!