Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? Hagyjam abba?...

Miért van ez? Hagyjam abba? Nem tudok futni az nem megy 2dérd ficam után de edzek térdszorítóval minden nap

Figyelt kérdés
ma 5.napja, hogy elkezdtem itthon edzeni de valami nincs rendben 60felüléssel kezdtem majd minden nap növeltem 20-al hogy fokozatosan szokjam a terhelést, ezt úgy csinálom, hogy 20-at megcsinálok 20mp-et pihenek mivel nem szabályos felüléseket csinálok így számít 10nek egy sorozat...ez rendeben is van mellé gugolásokat végzek 200gugolást reggel és este,10-et megcsinálok 10mp pihi majd ezt igy folytatom minden nap 50nel növelve női fekvőtámaszból napi 20csinálok minden nap 10növelem 5-öt csinálok 5mp pihi majd tovább így.. oda figyelek az étkezésre csak csirkét és halat valamint zöldségeket eszem (szezonja van)kenyeret tésztát köretet elhagytam napi 3szor kis adagokat eszem na és reggel 2kv mondjuk azt cukorral kilehet bírni, bár kicsit nehéz... na de 5napja csinálom ezt fogat össze szorítva és a hasam duplájára nőt és még most sem múlik el az izom láz 165cm vagyok és 70kg súlycsökkenés nincs csak feszesebb lettem de a hasam 2szer akkora mind ha fel puffadt volna és így úgy tűnik nem fogyok hanem hízok:( bár több energiám lett ezt belátom de nincs eredmény 5nap után sem... mit csináljak?:(
2013. júl. 6. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Kicsit szélsőséges vagy, ami nem természetes.

Izomláz, puffadás. Az izomterhelésed hirtelen sok. A hasizom edzést meg kell tanulni helyesen végezni, a hátizmokat szintén edzeni hasedzés mellett.

Nagyon hirtelen kezdtél bele, ami nem baj, az erősítés a szenvedős edzés. Értelmesebb és kíméletesebb a futásnál. De ha most kezdted, akkor az ízületeidnek több idő kellhet hogy megszokják, nem kezdő az edzésszint amit csinálsz. Nem baj.

A hasaddal mi van? Nem tetszik neki a hal és a zöldség?

Hogyan eszel zöldséget? Próbáld párolva, ne nyersen, használj csípős fűszereket és fogyassz zsírt is. Lesz majd súlycsökkenés, 5 nap alatt tudod mi történt? Fogytál lemérhetetlen fél kilót, közben a szétedzett izmaid be vannak durranva a hirtelen edzéstől, tápanyagot raktároznak aminek súlya van. Persze hogy nincs súlycsökkenés, 5 nap alatt, a kezdetekkor. Ha lenne, akkor sem tudnád lemérni mert kevesebb mint fél liter - 1 liter víz súlya amennyit megiszol edzés után.

Így tovább, a puffadásra figyelj. Egyél meleg ételt, igyál gyömbér teát, készítsd el úgy az ételt hogy jólessen és ne puffasszon a zöldség. Lehet csak az átállás alatt van, és magától is elmúlik. De ne hagyd hogy így maradjon, mert kellemetlen neked és biztos hogy nem jó.

2013. júl. 6. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia igen nem most kezdtem az edzést csak 1év alatt szép lassan híztam 15kg mert elkezdtem dolgozni és abba hagytam mindent... aztán most ott tartok, hogy nincs munkám időm mint a tenger:S így megelégeltem a tank kinézetett... de olyan szinten bedurrantam, hogy komolyan 2szer akkorának tűnök:S lány létemre(21éves)régen ilyen nem történt velem csak úgy olvadtak a kilók rólam mikor ezzel a módszerrel 16évesen lefogytam 16kg-t bő2hónap alatt és tök feszes voltam.. jó tudom nem most volt…utána csökkentetem a terhelést

A zöldségeket,? változó mikor mit kívánok meg tehát fogyasztom nyersen és főtten egyaránt... hát de úgy nézek ki mint ha terhes lennék(de nem vagyok) nem bírok enni sokat mivel nagyon fáj a hasam és inkám érdekes de forró teát iszok inkább az jobban esik és hiába van nagy energiám mikor olyan izomlázam van, hogy úgy tudok csak mozogni mint egy berozsdásodott robot...jó tudom az én hibám de amikor elkezdek edzeni az első pár perc kínszenvedés aztán utána elmúlik mi alatt végzem a dolgom ezért is bírom még mindig.. mert ha edzek akkor nem fáj annyira csak után…a köszönöm a választ és a tanácsokat neked kedves ”TaplalkozasHarcmuves” !.

2013. júl. 6. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szívesen.

Kedd-szerda-csütörtök stresszlevezető felsőtestedzésem volt 3 napig, sejtem mit érezhetsz.

Az edzéssel nem lesz gond, jól csinálod (felülésre figyelj, mert ha mégsem csinálod jól akkor nem az izmod fog fájni, hanem a gerinced) de ezt a puffadást meg kell oldanod.

Erre kell megtanulni kiszűrni mi okozhatja.

Kezdjük a tej-gluténmegvonással, ez fogyásnak is jót tesz.

Aztán ahogy írtam ma egy másik kérdésnél, az emésztésünk sokszor rossz. Akármi miatt -> stressz, táplálkozás..

Forró tea jó, lehet gyömbér, zöldtea.

Hasmasszázs.

Akupunktúrás kezelést és Qigongot használnak a kínaiak a gyenge emésztés miatti puffadásra.

Tehát vagy a problémás élelmiszereket kell kiszűrni vagy emellett kezelni a hasat, kezdve az étkezés utáni kellemes kis masszázzsal.

Lelkileg nincs jó hatással a munkanélküliség, ezen próbálj meg ne görcsölni, hiszen eleve értelmetlen, és sajnos csak árt.

2013. júl. 6. 10:27
 4/4 A kérdező kommentje:
hm tejtermékek közül csak tejet fogyasztok mondjuk abból napi egy litert biztos.. 1,5 zsírtartalmút, tudom, hogy azt kéne elhagynom de nem megy szinte azon élek:$:) de egy próbát megér...
2013. júl. 7. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!