Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a kaja amit kitaláltam...

Ez a kaja amit kitaláltam magamnak holnapra kb mennyi kcl? Több mint pl 10dkg csirke m sonka egy sajtal vagy egy tojásal? Hmm mert azt következö napra szeretném csak nem tudom h mennyi kcl

Figyelt kérdés

na szoval 250gr félzsiros tehénturo (EGycere ez sok?)

annyi mézel h fincsi legyen meg rá egy kefir és lehet valami gyümölcs vagy pedig zabpehelyel összekeverni.

kb egy nagykanál méz kell hozá szerintem h édes legyen (én csak édesen tudom megenni a turot)

2009. okt. 15. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Én így számoltam:

250 g f.zs. túró: 357,5 kcal

10 g méz: 32,6 kcal

150 g kefír: 96 kcal

200 g őszi barack pl. 80 kcal (nem tudom milyen gyümire gondoltál...)

Ez összesen: 566 kcal

(Ebből tudsz lefaragni: sovány túró 100g-76 kcal , és alacsony zsírtartalmű kefírrel. Én zsírossal számoltam, az alacsonyból 100 g 33 kcal)

Zabpehely pedig 100 g 376 kcal

/10 dkg pulykamellsonka egy tojással 156 kcal. Sajtból nem mindegy milyen, ezzel nem számoltam/.

2009. okt. 18. 01:04
 2/2 A kérdező kommentje:
kösziiii ma pont ezt ettem 10dkg pulykamellet egy tojásal mikorban sütve annyira finom téleg csak 156kcl volt?
2009. okt. 20. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!