Ha hírtelen sokat fogytam és 2 hónapja nem jön meg biztos hogy meddő leszek? Ha nem akkor mit tegyek hogy minden a régi legyen?
Na szóval én 170-175 cm 15 éves vagyok és 54 kg voltam 3 hónapja aztán elkezdtem fogyozni mondván én így egy fiúnak se fogok tetszeni. Egy nap 1-2x ettem és emellet 100-200 felülést hogy kockás legyen a hasam. Na igen egy ideig ugyanúgy éreztem magam mint előtte de egy idő után nehéz volt a tesi óra elfáradtam míg haza értem egyre gyengültem míg azt vettem észre hogy nem jőn meg a szokásos havibajom mondom biztos van ilyen nem baj na igen nem változtattam ugyanúgy keveset ettem és mellete kezilabdáztam verseny szerűen és már 2 hónapja nem jött meg már elkezdtem aggódni hogy mivan és most kiderült hogy lehet hogy elvan száradva a méhem (nembiztos hogy így mondják) és járhatok orvoshoz hormon inyekciokert ha akarok majd egYszer gyereket
Ja azt elfelejtettem hogy most 46 kg vagyok és nem tudok úgy enni mint egy rendes ember mert a szervezetem nem képes feldolgozni
Mit tegyek?
Először is: injekció a neve. Amúgy nem, nem kell.
Esetleg gyógyszert fog felírni, de először biztos vagyok benne, hogy megvárja, hogy nem jön-e meg magától, ha megint normális lesz a súlyod.
Pszichológushoz valószínűleg elküld, amire persze nem kötelezhet, de ajánlani fogja.
telefonról írtam szóval sok lehet benne a hiba!
és a pszichológus mit fog csinálni?kérdezni?
Nem leszel meddő, azért ennyire nem súlyos a helyzet.
Nem eszel rendesen, a tested úgysem bírna el egy terhességet, így megszűnt a menzeszed.
Orrba-szájba kellene tömnöd magadba a húst és egy csomó zöldséget 15 évesen, hát szopacs hogy nem ezt csinálod.
Egyedül te látod ennek kárát. Ha van pénzetek kajára, de te nem eszel húst.. egyszerűen veletek nincs mit kezdeni, úgy látszik kell egy gyenge és beteg társadalmi réteg is. De ez lehet intelligencia kérdése is. Azt írtad "elkezdtem fogyozni mondván én így egy fiúnak se fogok tetszeni" -> mert gondolod egy lesoványodott, beteg, terméketlen nő az tetszik a fiúknak? Nem értem.. miért nem az egészséget keresi egy ember.
oké akkor megnyugodtam mármint hogy nem leszek meddő,
van pénzünk kajára szóval ilyen gond nincs de most változtatok mindent megteszek hogy minden jó legyen!!
holnap tengeri hal lesz párolt zöldségekkel azt úgyis imádom:)
Egészségesen fogok enni normális adagot és elmegyek orvoshoz szerintem most ez a legjobb amit tehetek és rendbe tehetem az életemet
majd mondom neki hogy csináljon meg mindent!:)
mindenféle képen felfog írni valami tablettát?nem szeretek gyógyszereket szedni..
Hogy mit ír fel, az az ő dolga (igazából a passzív tudása az hogy megvizsgál, az aktív tudása az hogy gyógyszereket ír fel, mégis mi mást tehetne manapság ezt tanulják az egyetemen); hogy kiváltod-e ész nélkül vagy konzultálsz a gyógyszerszedésről másik (esetleg kompetensebb) orvossal, na az már a te dolgod. Az hogy felírnak valamit megszokásból, rutinból, rengeteg esetben értelmetlenül még nem jelenti azt, hogy neked azt be kell szedni.
Főleg hogy a te állapotodra aligha egy gyógyszer a megoldás.
Adott esetben fertőzésre lehet gyógyszert szedni, de arra sem elkerülhetetlen.
A fogyás, tápanyaghiány viszont teljesen független gyógyszerektől.. Többet kell enni, jobbat kell enni, támogatni kell az emésztést, ezeken patikaszerek nem segítenek, legfeljebb gyógynövények. Pont ilyenekről olvasok most egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!