Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így elérhetek valamit az...

Így elérhetek valamit az alakom formálásában / a hasam kisebbedésében?

Figyelt kérdés

Egy ideje csupa finom, de egészséges kajákon élek pl.:

Barna vagy valamilyen magvas kenyér sonkával sok zöldséggel, vagy valami sovány hús, hal zöldséggel/rizzsel. Tehát egészséges kajákat eszek már egy negyed-fél éve lassan. Ha nagyon megkívánom az édeset akkor egy műzlit eszek, vagy alacsony kalóriatartalmú csokit. És emellett sportolok is (suliban tornaórák,biciklizek,futni járok) és most télen szeretnék súlyzózni is. Ha ezt folytatom akkor még formálódhat az alakom, a zsír ami még van rajtam eltűnhet?

2009. okt. 15. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem igen,én is ezt csinálom már egy ideje és nekem bevált(-8kg), még annyit,hogy próbálj meg este 6 után nem enni (max.egy almát)+ én még rubint rékáztam(4.dvd) és boxoltam(de ezt neked nem szükséges)

amúgy hány kilót akarsz fogyni?

2009. okt. 15. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:

A zsír nem fog eltűnni. Ahhoz tudatos táplálkozásra van szűkség, hogy rendesen "lezsírtalanítsd magad". Ami azt jelenti, hogy számolni kell a tápanyagbevitelt, nem elég csak úgy érzésre kajálni, de kezdetnek ez is jó. Ha nem csökken a súlyod, akkor valami nem jó: nem mozogsz eleget, vagy túl sokat eszel. Itt jön képbe a számolgatós része a dolgoknak.

A ne együnk este 6 után dolog pedig hülyeség. Én 16 kilót fogytam úgy, hogy az utolsó szilárd étkezésem este fél9-9 körül volt, hétvégén pedig fél11, 11körül. Lehet enni este is, csak nem mindegy, hogy mit!

2009. okt. 15. 15:36
 3/8 anonim válasza:
Jó úton haladsz, az előző hozzászólónak igaza van abban, hogy érdemes kihagyni az esti étkezést. És tudd, hogy a müzli is tápláló, rengeteg szénhidrát van benne, illetve maga a tej is.
2009. okt. 15. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:

15:36 :írtam h ehet gyümölcsöt este 6 után,de akkor helyesbítek: este 6 után ne egyél "nehéz"ételeket

(első vagyok)

2009. okt. 15. 15:44
 5/8 anonim válasza:
de hogyan kell tudatosan táplálkozni? mármint pontosan. Leirna valaki mondjuk egy napi étkezést?
2009. okt. 15. 16:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyébként fogytam már én is szintén 8kg-ot, de maradt rajtam, most pedig a kaják ugyanazok csak kicsit több, de a súlyomat tartom, nem híztam vissza 1dekát sem! Szóval szerintem jó volt a fogyókúrám. Csak ezt a maradékot szeretném leadni, eddig se méregettem a dolgot, és szerintem ezután sem kell. Várom a többi választ!
2009. okt. 15. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem ez egy napi étkezésem:reggel eszek vmilyen gyümölcsöt,Tízóraira turmixot (natúr joghurtot vmilyen gyümölccsel,főleg alma+meggy),ebédre levest +főételt(főleg halat vagy csirkét),vacsorára zöldség vagy gyümölcs salátát vagy turmixot.

(nekem bevált,persze ez a saját igényeimnek van összeállítva)

2009. okt. 15. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Babona, hogy nem ehetsz hat után (nehezet vagy bármit), helyesen lefekvés előtt legalább másfél órával egyél utoljára.

Szerintem se kezdj el kalóriákat számolgatni, jó gondolkodású fiatal vagy, aki hajlandó okosan mozogni és enni, még csak az hiányozna, hogy tunya negyvenes irodisták módszereit kezdd alkalmazni! Ráadásul mive még tanulsz és valamelyest testileg is fejlődsz, azzal sem értek egyet, hogy egyél kevesebbet (ha tortát falnál naponta, az más lenne). Én a műzlit biztosan (édes fajta) gyümölcsre cserélném, vagy most így tél felé sült tökre, gesztenyére, de amúgy igen, szerintem ezt folytatva, főleg ,ha még súlyzózol is, simán leolvadhat a maradék zsír.

Legjobb zsírégetőnek a kettlebellt tartják (nem próbáltam még), kisebb súlyokkal lányok is csinálják sokan, ha tetszik és van a környékeden lehetőség rá, szerintem próbáld ki.

2009. okt. 17. 17:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!