Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így jó?

Szerintetek ez így jó?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázom,reggel eszek vmilyen gyümölcsöt,Tízóraira turmixot (natúr joghurtot vmilyen gyümölccsel,főleg alma+meggy),ebédre levest +főételt(főleg halat vagy csirkét),vacsorára zöldség vagy gyümölcs salátát.

Minden nap megiszom 3-3,5 liter vizet és általában minden másnap futok és minden nap tornázom.

Mi a véleményetek?

Ja amúgy 172cm/75kg 16 éves lány vagyok

2009. okt. 15. 12:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem írni h 6 után már nem eszem semmit
2009. okt. 15. 12:47
 2/9 anonim ***** válasza:
ez így jó! de fogyókúra előtt mennyit ettél? mert az a lényeg, hogy attól azért kevesebbet egyél.. és akkor sikerül:)
2009. okt. 15. 13:00
 3/9 A kérdező kommentje:

hát sokkal többet ettem (főleg édességet most meg semmit sem max. egy kocka csokit) meg este 6 után is ettem pl kenyeret

Ja és most fogom majd bevezeteni h este taposógépezem tv-zés közben

2009. okt. 15. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Teljesen jó! Kitartás és ne mérdd magad csak egy héten egyszer!!!
2009. okt. 15. 13:25
 5/9 A kérdező kommentje:
És az úgy is jó ha vacsira(5kor) saláta helyett egy-két szelet sajtot megennék vagy vmi mást tudtok ajánlani?
2009. okt. 15. 13:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2009. okt. 16. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Reggelrire nem jó a gyümölcs!!!!!!!! Ne azt egyél!!!

Mikor reggel felkelsz, a gyomrod savas állapotban van. Ha erre eszel gyümölcsöt, akkor csak fokozod ezt az állapotot!!!

Ezt lúgosítani kellene. Pl. Egyél gabona félét, nem kell fehér kenyérnek lennie, ez lehet tk. kenyér, puffasztott búza, zabpehely.

A többi része nagyon jó!! Ügyes vagy, sok-sok kitartást és erőt kívánok!!!

2009. okt. 18. 00:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,megfogadom:)
2009. okt. 18. 09:42
 9/9 anonim válasza:
0%
Sztem tul sokat eszel még mindig reggeli:2dl viz ,tizorai:nem kell ,ebéd:2 mocskos nagy gyomorszájas (attol biztos hányni fogsz) vacsora:2 panirozott müanyag pohár félig átsütve
2009. okt. 18. 18:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!