Miért van ebben a rovatban ennyi idióta ember?
Tudom, én is észrevettem már. Vannak akik ész nélkül osztják a tanácsokat, a tudatlanok meg elhiszik.
Én sem értem, hogy miért nem tudnak visszaolvasni a kérdések között vagy a keresőt használni. A kérdések kb minden órában ismétlődnek.
Sejtettem, hogy te vagy az 50%-os! :D
Én viszont jókat nevetek! Amikor azt hitte, hogy a könyv egy kapszula, amit szedni kell... XDDD
Nem csak ebben a rovatban vannak idióta emberek, sőt sajnos az internet világán kívül is nagyon sok a buta ember.
A média azt terjeszti azt hangoztatja amit a buta kis libák, hallani akarnak "Hogyan veszítsünk 20 kilót 10 nap alatt?"
Sajnos nagyon kevés nő és férfi képes belátni azt, hogy a fogyókúra is csak ugyanolyan cél, mint bármi más az életben, pl leérettségizni, vagy a jogsit megszerezni, jó férjet és/vagy feleséget találni, stb. Minden célunkért tenni kell. Senki nem fog odajönni és levenni rólam x kg-ot, míg én csoki tortákkal tömöm magam a tv előtt ülve. És ez az ami nem tetszik az embereknek. "Nem akarok lemondani a csokiról és a sütiről!" Akkor mondj le az álom alakról! Valami valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!