Mályvateát próbáltátok már?
Figyelt kérdés
Utána olvastam már jó pár fórumon, hogy milyen a hatása, meg ilyenek, de mégis a ti személyes tapasztalataitokra is kíváncsi lennék.
Ti hogyan alkalmazzátok? Mennyire hatásos?
Azt olvastam, hogy este lefekvés előtt kell inni, pontosabban vacsi után, és akkor reggelre fog hatni.
Ez igaz?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2009. okt. 14. 15:30
11/12 anonim válasza:
Én suli előtt este ittam malyvateat, hogy hátha megfosat suli előtt és akkor nem kell suliba mennem...hát nagyon elszámoltam magam, a suliban olyan szintű hasmenés kapott el hogy azt hittem meghalok , le se tudtam szállni a WC ről annyira csikart a pocim és fostam ♥️♥️
12/12 anonim válasza:
Nekem borzalmasan csikarta a hasam és a lelkemet kifostam úgy meghajtott.. este ittam, reggel átmentem egy barátomhoz.. első dolgom az volt, hogy futottam a WCre, morgott a hasam és olyat fostam mint még soha.. barátom kérdezte minden oké e.. utána még 5x-6x voltam nála WCn.. mondtam neki hogy gyomorrontásom van és megy a hasam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!