Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mályvateát próbáltátok már?

Mályvateát próbáltátok már?

Figyelt kérdés

Utána olvastam már jó pár fórumon, hogy milyen a hatása, meg ilyenek, de mégis a ti személyes tapasztalataitokra is kíváncsi lennék.

Ti hogyan alkalmazzátok? Mennyire hatásos?

Azt olvastam, hogy este lefekvés előtt kell inni, pontosabban vacsi után, és akkor reggelre fog hatni.

Ez igaz?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2009. okt. 14. 15:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szia! nálam reggelre iszonyatos hasmenést okozott. de a hashajtás nem okos dolog, mert rengeteg vizet és ásványi anyagot veszítesz. nem "zsírégető", ahogy sokan hiszik. hosszú távon kicsinálod vele magad. minimum ásványianyag-hiány és későbbi székrekedés. ne csináld.
2009. okt. 14. 15:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam inni, ha elszalad velem a ló. Rendszeresen megöl. Így alkalmanként sem kellemes, iszonyú hascsikarásra ébredsz reggel, aztán még a lelkedet is kif@sod. És egyáltalán nem túloztam!

Plusz így van, vízhajtó, nagyon rosszat tesz, és hozzá kell tennem, ezután a reggeli akció után baromi éhes leszel egész nap. Szóval én nem ajánlom, csak max olyankor, amikor tényleg nagyon sokat ettél, és nem akarod hogy kárbavesszen a diéta vagy ilyesmi. Vagy mondjuk karácsonykor :D

2009. okt. 14. 16:16
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Én úgy gondoltam, hogy egy honapban 1x-2x, 7végén alkalmaznám. Nem fogyasztás lenne az elsődleges cél, hanem "béltisztítás".

Vagy erre van másfajta tea is?

2009. okt. 14. 16:17
 4/12 anonim válasza:
65%
A mályvatea a pangó emésztés egyensúlyban tartására jó.Magyarul aki nem tud menni wc-re.Ha nincs ilyen problémád,csak hasmenésed lesz tőle,ahogy az előző válaszoló is megírta.fogyni nem fogsz,csak legyengülsz.
2009. okt. 14. 16:18
 5/12 anonim válasza:
Béltisztításra jó szerintem.
2009. okt. 14. 16:19
 6/12 anonim válasza:
Hát én igaz diétáztam is,de napi 1bögre teát ittam 3 hónapon keresztül és 32kg fogytam.
2009. okt. 15. 19:25
 7/12 A kérdező kommentje:

Uhh, -32 kg, az nem semmi! Gratulálok! :)

Én már csak egy valamit nem értek, ha napi egy bögrével ittál, és hát ugye tudjuk, hogy hashajtó hatása van, hogy tudtál kimenni utcára, meg ilyenek, hogy nem jött rád a szapora? :D

Én csak ettől félek, mert ha megiszom, akkor biztos, hogy nem fogok sehova menni 2 napig :D

2009. okt. 15. 19:29
 8/12 anonim válasza:

szia:)

én ittam egy hétig igaz pénteken kezdtem nehogy baj legyen így ki tudtam tapasztalni mikor kell meginnom h ne legyen belőle gond :)

du. suli után 2 körül ittam egy bögrével estig tényleg szószerint kifostam a lelkem is de nekem az esti ivás nemjött be ugyanis a bnőimmel épp pizsiparty volt mikor vacsi után megittam és egész éjjel rohangáltam xD és tényleg kegyetlen...szóval csak okosan vele :)

2010. febr. 5. 17:03
 9/12 anonim válasza:
Szia! Uhh, igen. Úgy volt, hogy két-három naponta ittam reggelente. Akkor úgy 8-9 óra múlva iszonyatosan csikarta a hasam, de 10 órán belül volt eredmény. De utána már nem hatott, még úgy sem, ha leálltam pár hétre, hogy a szervezetem ne szokjon hozzá. Mostanában nem is iszom már, mert csak a hasamat csikarja, semmi mást nem csinál. És iszonyú hányingerem van tőle. Amit ajánlanék, ha ilyesmiben gondolkodsz, az a "Hunyadi víz". Ez ilyen sós lötty, amit éhgyomorra langyosan kell inni. Fél órán belül huhh... az a titka, hogy miután megittad, tartózkodj a WC 10 méteres körzetében xD
2010. márc. 13. 23:24
 10/12 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem csak jó tapasztalataim vannak a mályvateáról, pontosabban a kapszuláról...

Este (20:00 22:00) szoktam bevenni 1db tablettát, ez reggel 9-10körül hozza meg a hatását...nincs hascsikarás semmi...normálisan napi 2-3szor tudok menni a wc re! Nincs teltségérzeme sem puffadás! Nagyon jó a közérzetem!

Ami a legfontosabb, nagyon jó tisztító! 1éven keresztül szenvedtem pattanáos bőrrel, az arcom a hátam a dekoltázsam a vállam! Orvosról orvosra jártam.... semmi nem hatott! 25évesen nem kellett volna ezeknek kijönnie....holott 15-20évesen egy db pattanásom nem volt..

és a mályvatea használata után kb 1 másfél héttel elkezdett tisztulni a bőröm!!! Mára teljesen letisztult!

Én csak ajánlom! Jaaa és 5kg tól sikerült megszabadulnom!

Nagyon jól érzem magam tőle! Nekem bevált!!!

2010. dec. 26. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!