Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez milyen volt reggelire?...

Ez milyen volt reggelire? 2tojásból rántotta olaj/zsír/vaj nélkül 1paradicsom fél paprika?

Figyelt kérdés

2013. jún. 27. 10:36
 1/8 poiu ***** válasza:
Jó. Egy kis zsírtól sem kéne félned (úgyis van a tojásban :-). Kicsit több kalória, de sokkal később éhezel meg.
2013. jún. 27. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Felesleges a zsiradékot kihagyni, hiszen az ad energiát, ha a szénhidrátot kerülöd. Akár szalonnás rántottát is ehetsz bátran. Mellé a zöldféle mennyisége korlátlan.
2013. jún. 27. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van. Én is 2 tojásos tojásrántottát reggeliztem, tettem bele még vöröshagyma karikákat is. Plusz ettem hozzá egy paradicsomot, meg bekaptam 4 bio mandulát.
2013. jún. 27. 13:17
 4/8 A kérdező kommentje:
és még ebédre fél tányér bableves + 2kocka csoki? eze ddig kb hány kalória lehet? (csoki ukrán így nem tudom)levest pedig nem mértem le :/
2013. jún. 27. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
a bab nem igazán jó választás és a csoki sem. De ha már ragaszkodsz a csokihoz, akkor minimum 60% kakaótartalmú, minőségi bio étcsokoládét egyél, minden mást felejts el. Sajnálom, ez van. A cél érdekében ezt kell tenni.
2013. jún. 27. 14:28
 6/8 A kérdező kommentje:
tudom és már több hete nem ettem csokit és ez se volt sok csak megkívántam de tényleg kb 2hetente ha eszek ennyit vagy 3..
2013. jún. 27. 14:30
 7/8 poiu ***** válasza:
Brrrrrrrrrrr. Csoki + bab = lassú kínhalál. Reggel kihagyod a zsírt, ebédre viszont mérget eszel. Ha fogynod kell, akkor egy jó ideig kerülnöd kell bizonyos ételeket. Az étcsokival nincsen baj, de gondolom, nem arra fáj a fogad :-).
2013. jún. 28. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:
sokkal jobb reggelire egy szelet szalonna mint egy szelet kenyér!!!!
2013. aug. 8. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!