Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lefogyni egy év...

Hogy tudnék lefogyni egy év alatt?

Figyelt kérdés
14 éves,fiú vagyok,magasságom:168cm testsúly:75.5 kb. és hát ien korba nem ennyinek kéne lennem.Egy évem van rá hogy min. 10 kg-ot le dobjak magamról.Várom az ötleteket.Bármi jöhet.
2009. okt. 13. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem csak kezdj el sportolni, fogynod nem kell, mert egy év múlva sokkal magasabb leszel.
2009. okt. 13. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
De ha mégis fogyni akarsz meddig szeretnél lemenni? 60ig? 15kiló az 15hét kb. Ha nagyon beleerősítesz akkor 10, de utána félő ha egyből visszaállsz a korábbi életedre akkor visszajön. FOntos a mozgás+a neten keress diétákat.
2009. okt. 13. 22:36
 3/4 anonim válasza:

Nos, tapasztalt vagyok ebben, volt a közvetlen környezetemben túlsúlyos gyermek. Ilyen idős korban az lenne a normális, ha egy-másfél havonta menne le egy kg. A fejlődő szervezetnek nem szabad ilyen intenzív diétába kezdeni, mint a fenti válaszoló írta. Kevesebb szénhidrát, sok mozgás. Úszás, kocogás, kori, foci a haverokkal, bicaj... Ezek zöme télen is végezhető. És mivel növésben vagy, gondoskodj a megfelelő Calcium bevitelről, mert muszáj, hogy a csontjaid egészségesen fejlődjenek!

Sok-sok kitartást kívánok!

2009. okt. 13. 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Heti kétszer lemész a konditerembe 1,5 órára, 3-4 hónap alatt olyan fitt leszel, hogy rád sem ismernek. Kezdésnek egy kis futás, mint kardioedzés, utána súlyemelés. Zsíros kajákat mellőzd, egyél húst, sok zöldséget:) Kenyér se valami jó!
2009. okt. 14. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!