Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék 15 kilót lefogyni?

Hogy tudnék 15 kilót lefogyni?

Figyelt kérdés
Milyen étrendet és testmozgást javasolnátok a futáson kívül ? Nehezítő körülmény: szeretek enni, nincs akaraterőm, hogy keveset egyek! Pedig tudom, hogy ez a kezdő lépés. Van itthon tesco-s mini stepper-em, és leg magic-em(1 egész percig sem megy rajta a mozgás)! Segítő szándékú válaszokat várok! Előre is köszi!
2009. okt. 13. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

ugyanúgy vagyok vele,mint te.

kb ugyanennyit kell fogynom.

épp most bőgtem magam szarrá,hogy mekkora 1 szar alak vagyok,amiért nem bírok erőt venni magamon ,hogy mozogjak és ne zabáljam tele magam.

barátom mondta,hogy most kezdjek el fogyózni és csináljam végig,vagy akkor hagyjam a pi*ába az egészet,merthogy ő nem bírja nézni ahogy tönkreteszem magam ,hogy néha leadok villámdiétával 5kg-t ztán meg visszaszedem.

akaraterőm a béka segge alatt.

legszívesebben lefogynék,normális ,nőies alakom lenne,élvezném az életet,nem gyűlölném a testem,lenne önbizalmam stb.

csakhogy ez sokszor nem jut el az agyamig,ha pl a csoki után nyúlok,vagy ha felkéne emelnem a seggem a mozgáshoz.

most kibőgtem magam.

kész.

nem sajnáltatom magam többé , a könnyeimet visszafogom és ennyi.

összeszorított fogakkal,akár visítva is ,de lefogyok most a télen.

minden nap felülés,fekvőtámasz,guggolás és itthoni aerobik .

heti 2szer szauna.

és visszafogom a kajálást.

no édesség.no cukor.no gyorsétterem stb.

20szor megfogom gondolni,hogy mit eszek,mert igenis nőies lány akarok lennei.belekarok férni abba a bizonyos ruhába, akarok jövőre stranda menni (9év után) szeretném önfeledten élvezni az életet.

olyan szigorú leszek magammal,mint amilyen engedékeny voltam eddig.

egészséges ételeket fogok enni,nem McDonald's-os szarokat meg istentudja miket.

cukros löttyök helyett,vizet és natúr teát fogok inni.

a sport mindennapos lesz az életemben.

lehet,hogy most nehéz lesz.de ha bírom 2 hétig és látszik az eredmény akkor már nem fogom abbahagyni.

nos,bocsi,hogy ide öntöttem ki a lelkem/szívem. csak így sírás után jólesett.

remélem azért segítettem is.

17/L

2009. okt. 13. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:
sajnos mi nem tudunk neked akaraterőt adni, amíg nem határozod el addig nem is fog menni. mi az hogy 1 percig sem megy a mozgás a mini stepperen? ezt nem hiszem el. 10 percet bírnod kell minimum, csak akarnod kell. ugyan ez vonatkozik az evésre, egyél többször keveset és ha csak unalomból ennél akkor egyél inkább gyümölcsöt. döntsd el hogy változtatsz az életeden, és minden kis eredmény csak tovább fog ösztönözni.
2009. okt. 13. 23:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy gondban vagy!

Az első amit a fejedben redbe kell tenni, hogy akarsz-e ilyen lenni? Akarod-e, hogy vékonyabb szebb és fittebb légy? Szeretnéd? Álmodozol róla? Akkor valósítsd meg!! Nagyon jó érzés tud lenni, mikor rég látott ismerősök, csodálkoznak az eredményen!

Egy kicsit figyelj oda magadra. Elég, ha csak a felét eszed meg egy normális adagnak! Ne egyél fehér kenyeret, kerüld a cukros dolgokat, csokit, kólát!! Egyél helyette teljes kiőrlésű barna kenyeret, rengeteg variációja van, választhatsz is, abonett, korpovit kekesz, egyél sok gyümölcsöt, friss zöldségeket, és fehér húsokat, halat. Ehetsz vörös húst is, de lényegesen kevesebbet, mint ez előtt. Nem kell lemondanod az ételről, ne erről szóljon, csak tedd változatosabbá!!! Ehetsz akár csokit is, de csak néhány kockát!! Vagy töltött káposztát, de csak egy kis tölteléket és előtte már ne egyél levest, vagy bármit...

Az pedig, hogy egy percet sem bírsz a gépeken? Hát, akkor az nem neked való!!! Mozdulj ki, sétálj, gyalogolj sokat! Ha teheted, akár napi 2 órát is. Tempós gyaloglással is sok kalóriát égetsz el, sokkal többet, mintha meg se moccannál.

De ezek mind, mind csak szavak. Neked kell döntened, hogy változtatsz, vagy sem. Ha igen, akkor határozd el magad igazán, légy erős és kitartó, mert megéri, egészséges, csinos leszel!

"Ha megtudtad álmodni,meg is tudod valósitani!"

2009. okt. 14. 00:40
 4/4 anonim ***** válasza:
az elsö válasz olyan mintha én irtam volna.. 32
2009. okt. 15. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!