Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon nehéz lesz? Mit csináljak?

Nagyon nehéz lesz? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár év alatt rengeteget híztam a fogamzásgátlótól. Nem eszem többet, ezért gondolom, hogy attól lehet. Azóta nem egyszer felírta az orvos a kevesebb hormontartalmúakat, de semmi változás!! Most 161 cm vagyok, alapból is erős csontozatú, 28 éves és 83 kg. Nem szültem még.

Próbáltam a Reductilt,a Forevert, a Bio-Slimet,stb, de igazán egyik sem használt.

Van még valaki ilyen helyzetben? Mit tanácsoltok?

2009. okt. 13. 00:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Hormonvizsgálaton voltál-e? Mert hormonprobléma okozhatja, amit a fogamzásgátló előhozhatott, felerősíthetett.

Sok mozgás, reggel szénhidrát, napközben hús és sok-sok zöldség. Minden étkezés előtt egy nagy pohár jéghideg víz. Cukor helyett édesítő. A szokásos hülye dumák, tudom, de valamennyit tényleg segít.

2009. okt. 13. 01:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál!

És hol lehet ilyen hormonvizsgálatot csináltatni? Városunkban éppen megszűnőben van a kórház...

2009. okt. 13. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:
háziorvos ír beutalót. endokrinológiának hívják, ahol a hormonokkal foglalkoznak. pl. ha a pajzsmirigyed alulműködik, az is okozhat hirtelen nagy hízást (5-15kg) néhány hét alatt. egyszerű vérvételel kiderül (T3, T4-ezt kell vizsgálni)
2009. okt. 13. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!