Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyek anorexiás?

Hogyan legyek anorexiás?

Figyelt kérdés
Dobott a pasim a családdal sincs rendbe minden..már próbáltam vagdosni a karomat,de mostmeg fogadtam bnőmnek h. soha többet nem teszem, és most ezért akarok 1drasztikus változást az alakommal..163magas vok és 50kiló, de nem bánnám ha 46lennék!!
2008. jún. 22. 14:49
1 2
 11/17 anonim válasza:
75%
proana-ról még nem hallottál? rossz oldalon vagy édes
2008. jún. 25. 04:14
 12/17 anonim válasza:
88%

4 kiló az nem anorexia!

Az én testvérem 41 kiló és 167 centi volt bármelyik percben meghalhatott volna,sírtam,ő volt nekem a családom anyukám dolgozott és bár imádtuk egymást naon ritkán volt otthon,apukám pedig motrobalesetben meghalt.Nah szval a nővérem miattunk kezdett enni csoda volt mikor hazaendgedték45 kilósan mára már 50 kiló és teljesen egészséges de baromi nagy erő kellet ahoz h meggyógyuljan.

Ezért hülyének már megboccsás és primitívnek gondolom a kérdésed más próbál meg gyógyulni te meg belemászol sok sikert!!!

2008. okt. 1. 14:46
 13/17 anonim válasza:
4%
Tudod én teljes mértékben együtt érzek veled. a fiu akit szeretek nem szeret , és azthiszem a legjobb barátnőm is elfordult tőlem. Énis probélkoztam mással , hogy véget vassek az életemnek , de nem jött be. Most ugyanaz a célom . a drasztikus változás. valójában ezzel csak azt akarjuk elérni , hogy az emberek , akik elhanyagoltak minket , figyeljenek oda ránk...egyébként sok sikert és kitartást kivánok neked is!
2009. márc. 30. 22:53
 14/17 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 17. 17:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de az anoprexia az egy súlyos neoritikus betegség amit nem lehet csak ugy csinálni.Ha fogyni akarsz akkor azt javaslom hogy gyümölcs zöldség fehérje edzés.És a súlyod teljesen rendben van nem tudom miért szeretnéd enniyre megváltozatni.
2009. máj. 3. 11:59
 16/17 anonim válasza:
11%
sztem végezz magaddal.ha kell fegyo szolj adok kölcsön
2010. jan. 26. 02:43
 17/17 anonim válasza:
100%
Szia...Egyik az, hogy szerintem nem kamu kérdés. A másik meg, hogy sejtem, hogy mi játszódik le benned. Azt érzed, hogy összecsapnak a hullámok a fejed felett, és nincs kiút, meg akarsz halni, és erre az anorexiát találtad a legjobb módszernek.(Ha igazam van légyszi ird meg!) Abban viszont igazuk van azoknak az előttem válaszolóknak, hogy az anorexiás nem attól leszel, hogy az akarsz lenni. Én 168cm vagyok és 45 kiló és nem vagyok anás.
2011. ápr. 9. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!