Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki diétázik akkor...

Ha valaki diétázik akkor nagyjából mik azok az ételek amiket ehet, és mik azok amiket nem?

Figyelt kérdés

Nem nagyon értem ezeket a diétás dolgokat. Ha én most diétázok akkor milyen tápanyagokat kell bevinnem a szervezetembe és minek a bevitelét kell csökkentenem?

Köszönöm a válaszokat:)

2009. okt. 12. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
a lényeg hogy ne péksütizz, csokizz, mc donalds-ozz, hanem törekedj az egészségre, és ezt a fogalmat még a diétát eléb eis helyezd. Az 1000 kcal os étrendet nem jaánlom, mert viszonylag gyorsan látványos eredményt érhetsz el, de pic-pak vissza jönnek. Járd a lassab de biztos 1500 kcal os ösvényt, figyelj hogy kevés legyen a szénhidrát, de annál több a fehérje :)
2009. okt. 14. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne számolgasd a kalóriákat, sokkal fontosabb, hogy mit eszel, mint hogy mennyit.

A diéta pedig hülyeség, addig tart a hatás, amíg csinálod.

Étrendet kell kialakítani, olyat, amitől nem kopog a szemed, és mindig betartod a szabályait, akkor lehet tartós eredményt elérni.De alapvetően ajánlott csökkenteni az összbevitelt, ezen belül pedig ügyelni a minőségre, fentieket kerülni (gyorskaja,fehér pékáru,finomított cukor,nagyon savas dolgok,stb) .

2009. okt. 15. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!