Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a süti kb hány kcal?

Ez a süti kb hány kcal?

Figyelt kérdés
4 ek. teljesőrlésű liszt, 1/2 tk. sütőpor, , 2 ek. nesquik kakaópor, 1 tojás, 2 ek. olaj, 3 ek. tej, folyékony édesítő.
2009. okt. 12. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Az internet teli van kalóriatáblázatokkal, oda ird be a hozzávalókat és az eredményt add össze - miért kellene itt valakinek HELYETTED ezt megcsinálni, csak mert lusta vagy?
2009. okt. 12. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
hűűű szerintem ez détás süti :P
2009. okt. 12. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:

bocsi, csak gondoltam hátha valaki tudja valaki fejből a hozzávalók kcal-ját és akkor nemkell számolgatni :) Amúgy kiszámoltam kb 500 kcal, de ez két adag, szóval 250 kcal/adag. Reméltem hogy kicsit kevesebb lesz, de még mindig kicsit diétásabb mint más sütik. Amúgy aki szeretné megcsinálni nagyon ajánlom, egy bögrében kell összekeverni ezeket a hozzávalókat, és 3 percre betenni a mikróba ;)

Amúgy nincs ötletetek mivel lehetne az olajat illetve a lisztet(vagy legalább az olaj vagy a liszt egy részét) helyettesíteni, hogy kevésbé hízlaljon?

2009. okt. 12. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
a mikroba??? ez komoly és jo lesz ? nem lesz folyékony trutyi?:D
2009. okt. 12. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:
nem, tök normálisan megsül. Nem pont olyan az íze, mint a tepsis, de ezerszer gyorsabb, szóval megéri :)
2009. okt. 12. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!