Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni 5-10...

Hogyan tudnék lefogyni 5-10 kg-ot?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, 173 centi és 67 kiló... segítség...! Nem mondanám magamat kövérnek, de nyár elején még 60 kiló voltam. Semmivel nem ettem azóta többet, sőt még többet is mozogtam mégis híztam sokat. Hogyan tudnám ezt tartósan leadni? És mennyi idő alatt? :S
2009. okt. 12. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne akarj ijen fiatalon fogyózni.Táplálkozz egészségesen,mozogj sokat,ne nasizz,akkor minden rendben lesz.
2009. okt. 12. 14:36
 2/4 anonim válasza:
Szerintem egyél reggelire a suliba 2db esetleg 3-om magos kiflit de ne kend meg vajjal utána ebédet nyugodtan egyél annyit amennyit anyud csinál de ne 2 -3 tányérral:) utána esetleg 3-4 körül egyél gyümölcsöt,1 szelet pirítóst.Este nyugodtan egyél vacsorát rendesen,pl:egy szelet pirítóst paradicsommal,egy pohár gyümölcslevet esetleg tejet.De ha hat után szeretnél enni mert például nem érsz rá előtte és csak akkor van időd akkor is ehetsz,de ebben az egészben az a lényeg bármit ehetsz semmit nem kell megvonni csak keveset egyél abbol a bizonyos ételből.Én így fogytam le 2 hét alatt 4 kg-ot:):)(lekopogom)sok sikert:D
2009. okt. 12. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
2. válaszolónak teljesen igaza van! Ez így tökéletes!: )
2009. okt. 12. 14:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönömszépen! Megpróbálom betartani, kiváncsi vagyok milyen eredméyne lesz.: )
2009. okt. 12. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!