Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint réka napi 20perc!...

Rubint réka napi 20perc! Mennyire hatásos?

Figyelt kérdés
meddig kell csinálni? látni az eredményt?
2009. okt. 12. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha változtatni szeretnél az alakodon, állóképességeden, stb. akkor addig kell csinálni, amíg szereted és élvezed a tornát. Nincs olyan, hogy 3-4 hó és utána vége. Nekem nagyon hatásos volt, márciusban kezdtem el, hetente 3x tornáztam végig az egész lemezt. Egy hónap volt az alapozás, amikor első héten csak az egyik 20 perceset csináltam meg, második héten már 2x20 percet és így tovább. Amikor már jól ment, súlyokat is elkezdtem használni, lábra fél kilósat, karra másfél kilósat. Nagyon szépen formál, alakít. A pocim szülés után eléggé megereszkedett, de mostmár szépen visszahúzódott. 38-as gatyókat hordok, előtte 44-es volt. Kb. fél év alatt. De az étkezésen is változtattam.

Nekem nagyon beváltak Réka tornái. A legújabb könnyebb, mint a napi 20 perc.

2009. okt. 12. 14:36
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi:) mert mi a legújabb? le lehet valahonnan tölteni?
2009. okt. 12. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
a legújabb Réka dvd engem is érdekelne
2009. okt. 12. 19:23
 4/5 anonim válasza:

Ha a 2009-est szeretnétek, itt megtaláljátok:

[link]

2009. okt. 13. 08:17
 5/5 anonim ***** válasza:
30%
napi 20 perc sztem semennyire sem lehet hatásos! Egy óra talán már igen 20 perc alatt épp hogy bemelegít az ember...
2009. okt. 28. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!