Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyen pompomlány...

Hogyan legyen pompomlány alakom Márciusig?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, csak van némi felesleg rajtam, és szeretnék sportos alakot. MIlyen tornát és étrendet javasoltok?
2009. okt. 11. 21:58
 1/5 anonim válasza:
68%
mondj le a csokiról, 6-7 után már ne nagyon egyél, max gyümölcsöt. és sok sok sport! futás, fitness, kondi stb.. amelyik neked bejön + attól függ, honnan szeretnél lefaragni.
2009. okt. 11. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk a konditeremben edzenek cheerleader -ek. (lehet rosszul írtam).

Nem feltétlenül soványak, csak azok, akiket dobálni szoktak.

Akik tartóemberek, azoknak kell a jó kondi.

Kezdj el Te is kondizni, márciusig eldől, hogy melyik posztra leszel alkalmas.

2009. okt. 12. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Melyik konditerembe jársz? vagy inkább az érdekelne, h melyik cheerleader csapat, de az gondolom nincs az arcukra írva..
2009. nov. 12. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
am bocsi, h az előző válaszom hasztalan.. az igazi kérdés h azért akarsz pomponlány alakot, vagy azért, mert pomponlány szeretnél lenni?:D mert ha elmész pomponlánynak akkor az nem azt jelenti hogy tökéletes alakod lesz, de nyílván fogysz valamennyit, de ha neked te a 'vékonytökéletes'-nőialakot pomponalaknak hívod, akkor sztem ahogy írta az első is, kondizz és igyál sok zöld teát.:D higyj nekem:D
2009. nov. 12. 20:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Eszem ágában sincs pompomlánynak menni :D

Csak szalagavató, és vékony ruha :D

2009. nov. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!