Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez hogy lehetseges? Hagyjam...

Ez hogy lehetseges? Hagyjam abba a tornat?

Figyelt kérdés
Kb egy hete minden nap rubint reka napi 20 perc onmagadert dvd-re tornazom, kevesebbet eszem es megis sulyosabb lettem 3 kiloval, az elso ket nap utan lement 1,5-2kg de most visszajott 3.
2009. okt. 11. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is hadd abba a tornát,az a bűnös,a tornától híztál meg,mi mástól ?
2009. okt. 11. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Jelentsd fel azt a Rubint Rékát!
2009. okt. 11. 15:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Ertelmesebb valszt vartam volna, de azert koszi!
2009. okt. 11. 16:15
 4/10 anonim válasza:
71%
ez egyszerű.mielött elkezdted a tornát nem sportoltál semmit,vagy csak keveset.most hogy rákattantál a tornára kezdenek az izmaid erősödni,nyúlni.emiatt gyarapodik a súlyod.a rajtad lévő felesleg izommá alakul.csak folytasd így tovább a tornát és vigyázz, hogy mit eszel.csak idő kérdése és látod a javulást magadon.sok sikert :)
2009. okt. 11. 16:33
 5/10 A kérdező kommentje:
koszi. de en szeretnek vekonyabb lenni nem csak izmosodni. Akkor fog sikerulni?
2009. okt. 11. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

nah ezért egy hét altt egy kg izom??

testépitők gyerünk rékázni :D

nem lehetz h a mozgás miatt többet eszel csak nem veszed észre? vagy valami felpuffasztott??

amúgy egy kg semmi...lemegy két nap alatt

2009. okt. 11. 16:58
 7/10 anonim válasza:
53%
Elvileg ha nyújtasz is akkor szép karcsú maradsz...
2009. okt. 11. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom a diétád úgy szar, ahogy van.
2009. okt. 11. 17:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem szar a dietam es fele annyit sem eszem mint azelott. Odafigyelek hogy mikor mit.
2009. okt. 11. 17:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Najó, tisztázzuk:

Az hiba, ha fele annyit eszel, mint előtte.

Függetlenül attól, hogy mennyit ettél korábban, a kalóriát csak lassan, fokozatosan szabad csökkenteni.

Ne napokban gondolkodj, mert pár nap alatt nem tudsz sem számottevően hízni, sem fogyni.

Legalábbis zsírból nem, mégha a súlyod változik is.

Én szombaton tartottam magas szénhidrátos napot, és a reggeli súlyomhoz képest + 4 kg jött estére. :-)

Ma pedig kevesebb vagyok mint pénteken, érdekes mi?

Elmagyarázom:

Az izommunka kiüríti a szénhidrátot az izmokból, ami így még több szénhidrátot képes raktározni. Tehát az edzés után az izmok betöltődnek. Ezért ajánlatos edzés után egyszerű szénhidrátot (szölöcukrot) fogyasztani.

Ettől erősebb, kitartóbb lesz az izom, több kalória elégetését teszi majd lehetővé.

Az izomban tárolt szénhidrát (glikogén) vizet is megköt, minden grammra 2 gramm vizet számolhatsz. Ez is kell az izmoknak.

Az első pár leürítés-feltöltés periódus alatt a testsúlyod növekszik, miközben -helyes diéta- esetén a zsírdepók lassan elkezdenek fogyni. Ez egy jóval lassabb folyamat, ideális esetben is csak heti 1 kiló tud mobilizálódni a zsírból, de már az is óriási kalóriafelszabadulással jár. Gondolj bele: az 9000 kilokalória elégetését követeli meg.

Itt a kulcsszó a türelem és a kitartás.

Nyugi, nem híztál zsírból 1 grammot sem, be fog állni a súlyod egy pontra, és szép lassan el kell kezdődnie a zsírbontásnak.

2009. okt. 12. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!