Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 2 hét alatt...

Hogyan tudnék 2 hét alatt legalább 5 kilót fogyni?

Figyelt kérdés

Két hét múlva lesz a gólyabál, és nem férek bele a két évvel ezelőtti estélyimbe. Eddig 1200 kalóriás étrenden voltam 1 hete, de most nagyon felhúztam magam, hogy ennyit híztam. Tornázni csak otthon tudok, mert sokáig vannak óráim.

Kérlek írjatok edzést és étrendet, amivel legalább 65re le tudok menni 2 hét alatt. 71 vagyok most.

Légyszi, nagyon sürgős lenne, már ma el akarom kezdeni a tornát, holnaptól meg a kaját.

Ja, és ne szidjatok le, normálisan akartam lefogyni, de most nagyon mérges vagyok, és szeretnék beleférni az estélyimbe. Szóval bármilyen ötlet megfelel. Gólyabál után folytatom az 1200 kalóriás fogyókúrát, amivel tartósan fogyhatok.

2009. okt. 11. 12:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Gyógyszertár
2009. okt. 11. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

Szia.Látom étrendhez már kaptál több ötletet is.Szerintem egyél nagyon sok zöldséget, gyümölcsöt.

Ami nagyon fontos az a mozgás!!Táncolj, fuss vagy tornázz otthon.Ajánlom Rubint Réka dvd-it.

Sok sikert!

2009. okt. 11. 15:08
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az étrendeket, igyekszem tartani, bár menzán ebédelek, de én választom meg, hogy eszek-e, ha igen akkor mit. Ha esetleg nem lenne párolt hús, akkor megfelel, ha az ebédet csirkemell felvágottal, és zöldséggel helyettesítem?

És a tornához. Futni nem nagyon van lehetőségem, de tornázni hétfő kivételével mindig tudok legalább egy órát. Ehhez tudnátok írni gyakorlatokat? Bár majd megnézem, tudok-e szerezni Rubint Rékát, mert otthon van kettő is, de most pároméknál vagyok, és itt nincs más forrás, mint a net:)

De addig is valami letöltés nélküli mozgás? Én gondoltam guggolás, kitörés, lábemelés, de ez kb csak fél óra. Még tudnátok ilyesmiket? Esetleg weboldal ahonnan memorizálhatom?

2009. okt. 11. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Youtube-on keress rá a Rubint Réka - Van öt perced?-re.
2009. okt. 11. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
nekem egyetlen módszerrel sikerült 1 hét alatt 3 kg-ot fogyni, nálam semmi nem vált be más, ez rossz módszer, de máskép nem tudom megállni hogy ne egyek. Egy napig csak vizet iszok, a délután a legnehezebb, de ha kibirom 7-ig, akkor lefekszem aludni. Másnap kipihenten ébredek és nem kívánom a kaját, mert összeszűkül a gyomor kicsit. Így már nem vagyok éhes, de elrágcsálok 1 korpovitot. Délben csak főtt krumplit eszek, nem sokat, mert nem is szoktam már kívánni addigra. Este egy levest eszek, bármilyet. A hét többi napja ugyanígy, reggel korpovit 1-2 szem, délben főtt krumpli, vagy sovány hús salátával, este leves vagy 1 körte egy kocka 80%-os étcsokival. De ezt csak az egy nap koplalás után tudom végigcsinálni, másképp nem, mert így érem el, hogy ne legyek falánk.
2009. okt. 11. 20:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Normális esetben nem írok ilyesmiket, mert nem értek egyet ezekkel a gyors "fogyókúrákkal", de kis trükkel segítek:

Először is, amit leírok NEM fogyókúra. Nem fogsz zsírtól megszabadulni, ez ennyi idő alatt nem is lehetséges, ezért kár is próbálkoznod. Ha megvolt a nagy esemény, térj vissza a "rendes" diétához.

Először is csökkentsd le a szénhidrátbevitelt és ugyanannyival emeld a fehérje + zsírt. Az összkalória marad tehát. Végezz alacsony intenzítású edzést így 3 napig mindenn nap. Sok vizet igyál és NE sózd meg az ételeidet (testépítő versenydiéta). Ezzel az izmokban tárolt glikogén és vízraktárak kiürülnek szép lassan.

A 3. napon hagyd abba a sportolást ideiglenessen, és a szénhidrátot tarts a minimumon (30-35 gramm/nap).

A gólyabál előtt 3 nappal csökkentsd fokozatosan a vízfogyasztást. A tested tárolt szénhidrát hiányában elengedi majd a vizet, és így eléred a célodat.

Figyelem, ez nem fogyás, csak súlycsökkenés, ami csak ideiglenesen tartható fenn. Zsírraktárakat így nem lehet csökkenteni, csak kitartó és lassú diétával, sporttal.

Ez csak egy kis "trükk", amivel sportolók szoktak élni súlycsoportos versenyek előtt. Ök a szénhidrátürítés után töltést szoktak csinálni, amivel több kilót is visszanyernek a mérlegelési súlyukhoz képest (pl. boxolók)

5-6 kiló símán lemegy vele, amit pár napig lehet tartani....

2009. okt. 12. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!