Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövérnek számítok? (képpel)

Kövérnek számítok? (képpel)

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy vékony vagyok és nem is szeretnék nagyon vékony lenni. De egyik barátnőm aki 174cm 95kg azt mondta, hogy elég kövér vagyok. Én 173cm és 66kg vagyok.

Eléggé elszomorodtam, pedig én járok futni és tornázom is.

Valóban igaza van?

22/L

[link]

2013. jún. 15. 16:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
De hát ilyen lelketlen vagy hogy ezt leírod! Te szívtelen :D
2013. jún. 16. 11:20
 22/29 anonim ***** válasza:
Az vagyok :D de én hiszek benne, hogy nem ajnározni kell a másikat, hanem őszintének lenni, az eredmény érdekében. Annál nagyobb dícséret a végén az elismerés.
2013. jún. 16. 11:27
 23/29 anonim ***** válasza:

20as, engem is lepontoztak, pedig én azt írtam, hogy nem kövér, viszont nagydarab.

de amúgy azoknak, akik szerint pálcika lenne vékonyabban: a fenét. attól azért nagyon messze van, és sporttal se lesz pálcika, mert egyszerűen nem olyan alkatilag. én voltam 47 kiló, akkor se voltam pálcika, mert inkább sportos alakom van, mint vékony.

2013. jún. 16. 16:00
 24/29 anonim ***** válasza:
Ez a gyakorikérdések, tudnék mesélni pontozásról.
2013. jún. 16. 16:02
 25/29 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

A pontozást magam sem értem. Nem azt akarom/akartam, hogy itt nekem mindenki a szépet és a nem valós dolgokat írja.

A vélemények meg megoszlanak. Kinek így kinek úgy.

A mínusz 20kg amit már leadtam már ahhoz képest sokkal jobban érzem magam.

Persze formálódni kell és fogyni is még. De ha azt nézzük nem vagyok 100kg. Nem érzem magam egy nagy hájas nőnek.

Csak sokan várnak el mástól nagy dolgokat úgy hogy az illető nem biztos hogy tiszta izom vagy tökéletes testű.

Nem lehet mindenki tökéletes testű.

Ez az én véleményem.

Köszönöm az őszinte válaszokat.

Szép napot Nektek! :)

2013. jún. 16. 19:33
 26/29 anonim ***** válasza:

Azért azt tisztázzuk, hogy sokan azt írtuk, hogy nem kövér, hanem normális testalkatú. Egy ember írta, hogy ne fogyjon, mert akkor pálcika lesz.

Senki nem ajnározta, hogy húúú micsoda bomba alakod van stb. stb. Ő mindössze annyit kérdezett, hogy kövérnek számít-e. Hát nem, normál testalkatú. Ne forgassátok már ki a szavainkat! :)

2013. jún. 17. 09:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy kövér, de vékony sem! Talán egy picit fogyhatnál, mondjuk úgy 4kg-ot! De így is elég jó az alakod! ( legalábbis a kép alapján)
2013. jún. 17. 19:05
 28/29 anonim ***** válasza:

-5kg és szupi alakod lesz. Sportolj közben, szálkásíthatsz is kicsit és tényleg dögös leszel. :)

Egyébként már most is csinos vagy, ezt azért hozzátenném!! Legyél magadra büszke, hogy képest voltál 20kg-t fogyni, mert ez nagyon nehéz.

Ammi magát a fogyást illeti, szerintem nehezebb lesz leadnod az 5kg-t, mint a 20-at mégpedig azért, mert nagyobb tömegből könnyebb fogyni. Ez mostmár sokkal inkább alakformálás, mint fogyás, ami nehezebb, mindenesetre ne add fel, mert minden egyes tornával, futással csinosabb leszel és nem veszik kárba!! :)

Ami pedig a barátnődet illeti... Egyszerűen csak féltékeny, ezen nem is kell nagyon mit magyarázni. Neked sikerült lefogynod, volt hozzá kitartásod, neki pedig nem volt és ezért a te önbecsülésedet próbálja lerombolni. Ne hagyjd magad, és ne is higgy neki, mert nincs igaza.

Ő kövér! Ezen nincs mit szépíteni. Te viszont már nem vagy az, maximum még kicsit husi.

Kitartást!! :)

22N

2013. jún. 20. 12:38
 29/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igazad van valahogy könnyebb volt leadni azt a 20kg. Sokan mondták, még nagyobb kitartás kell az 5kg mínuszhoz. De úgy vagyok vele ha sikerült már ennyit leadnom akkor már nem adhatom fel. :)

Köszönöm kedves hozzászólásod. :)

2013. jún. 24. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!