Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát javasoltok?

Milyen diétát javasoltok?

Figyelt kérdés

183 centi magas 86 kilós fiú vagyok. Hetente 3szor járok úszni, általában két órán át úszok csak mellúszásban.

Régebben jártam gyúrni de abbahagytam és most hasamról szeretnék fogyni 4-5 kilót. Őszintén szólva én nagyon nem vagyok otthon az ilyen fogyós dolgokban ezért is vagyok kíváncsi a javaslataitokra.

Szóval arra kérlek titeket írjatok nekem valami jó diétát illetve ha valakinek valami jó javaslata van akkor azt is szívesen fogadom.

Köszönöm a válaszaitokat.:)

2009. okt. 10. 20:05
 1/3 anonim válasza:

Én csak szénhidrtámegvonással tudok fogyni, de 4-5 kiló feleslgenél elég, ha egészségesen étkezel, és este kerülöd a ch-t. Ezen kívül ilyen kevés súlyfeleslegnél a mozgás tud alakítani rajtad. Én kardiót ajánlok és ezt követően erőnléti edzést (pl felülés)

sok sikert

2009. okt. 10. 20:36
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. okt. 10. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
zoldteas illetve káposztaleves dieta...emellett naponta sportolj...
2009. okt. 13. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!