Ha csak pár hónapig hánytatom magam, akkor még nem kezd el hullani a hajam?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 02:06
1/7 anonim válasza:
Nem.
És ha ennyire hülye vagy, hogy így akarsz lefogyni, akkor nem szólok bele. Majd tanulsz a saját károdon.
2/7 anonim válasza:
Ez olyan, mint amikor valaki csak még egy szál cigit szív el, aztán leszokik. Lehet mugunkat állatatni, csak rohadtul nem működik.
3/7 anonim válasza:
Ha egyszer elkezded nem lehet abbahagyni. Ha ilyen megfordult a fejedben ott mér gondok vannak, és ha megszokod a dolgot, nem fogod abbahagyni. Higgy nekem, ez olyan mint a drog. Csak nagyon komoly kezeléssel lehet leállni, és akkor sem gyógyulsz meg, csak épp nem csinálod.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, de a fogaid tuti tönkremennek...
5/7 anonim válasza:
Puding próbája az evés. Kipróbálnád hogy választ kapj?
6/7 anonim válasza:
Ne kezdd el. 5 évig voltam bulimiás, tudom, hogy miről beszélek. Tönkretettem a szervezetem, még így, évekkel később sem állt vissza sok dolog a helyére.
Vegyél magadon erőt, és mozogj, táplálkozz egészségesen.
Tanulj más hibájából, ne legyél olyan hülye, mint én.
7/7 poiu válasza:
Nem baj, ha elkezd hullani a hajad, mert betömheted a szádba és attól megint tudsz hányni. Amúgy elegáns, Diana hercegnő is bulémiás volt, oszt mégsem abba halt bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!