Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez elegendő lesz?

Szerintetek ez elegendő lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyjából úgy 5 kilótól szeretnék megszabadulni,és 7 centitől a derekamról. Összeírtam magamnak egy kis edzést,ami a következőből állna:

Heti 3x 60 perc bicajozás

Heti 2x 60 felülés

Heti 2x 5 km futás

Emellett nagyjából 1500 kcal-os étrenden vagyok (nem számolom,de elég keveset eszem és azt a keveset is megválogatom hogy pl.: ne legyen túl sok szénhidrát és cukor)

Szerintetek ez így jó lesz?

15/L (65 kg,170 cm)

2009. okt. 10. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem igen:) De hatékonyabb lenne, ha minden nap csinálnál felüléseket, az nem is olyan megerőltető:)
2009. okt. 10. 13:37
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2009. okt. 10. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez így jó:)

Bár szerintem - ha nem is minden nap,de - hetente 5x 60felülés.Az nem olyan vészes:)

Egyébként miket szoktál enni?

Csak kíváncsiság,mert én szeretnék pár kilót leadni és mozgok rendesen hétfőtől csak hogy mire figyeljek,mit egyek és mit ne.

14,5/L

2009. okt. 10. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Én mindent eszem,csak kis mennyiségben:D De lecsökkentettem a cukor és a szénhidrát adagomat is. Pl.: reggelire szendvics,ebédre ami épp van,vacsira hús + zöldség,az étkezések között ha megéhezem akkor gyümölcs vagy zöldség. Ha nagyon rámtör az édességvágyam akkor egy-két kocka étcsoki.
2009. okt. 10. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!