Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futással heti hány kg-ot...

Futással heti hány kg-ot lehet leadni?

Figyelt kérdés
170cm magas vagyok 76kg.heti 3x járnék el futni megközelítöleg 1-1.5km-ert.a cél súly az 60kg lenne.így kb mewnnyi idő alatt fogyhatom le.heti hány kb ütemben??
2009. okt. 10. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom,de én mindennap 5km-ert futottam és egy hónap alatt sem ment le valami sok,csak akkor volt eredménye amikor az étrendemen is VÁLTOZTATTAM!!! anélkül nem nagon lesz eredménye
2009. okt. 10. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha jól számolom,16kg-tól szeretnél megszabadulni.Ezzel a teljesítménnyel,amit bevállalnál..szerintem nem sokat,inkább semmit.A fogyáshoz a kaján is változtatni kellene.Akár fiú,akár lány vagy,ez a teljesítmény szánalmasan kevés a célod megvalósításához.Tervezz újra.
2009. okt. 10. 12:57
 3/6 A kérdező kommentje:
nem sokat eszek napi 600-800kalóriánál többet nem,annyi hogy reggelire 1-2szelet kenyér meg valami gyümölcs meg délben egy kis tányérral délután este meg vagy semmi vagy gyümölcs
2009. okt. 10. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Osztom az előttem szólók véleményét. Étrend változtatás nélkül nem fog menni a fogyás. Fontos, hogy jól válogasd meg azt amit eszel, és ne kezdj el ész nélkül koplalni, mert csak szövődményei lesznek.

Más részről 1-1,5 km az nem hogy kevés, szinte semmi. Még egy gyengébb tempójú ember is lefutja 10 perc alatt, max(!!) 15... és ennyi idő alatt a zsírveszteség a béka segge alatt van. Ha fogyni akarsz, fuss normális távot. Nem azt mondom, hogy 10 km-el indíts, mert nyilván elsőre nem menne, de szerintem egy 2,5-3 km belefér. Aztán később növelheted az adagod.

2009. okt. 10. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

13:03-as vagyok.

600-800 kalória?? Tudod, később ebből lesz az anorexia. A napi energiaszükséglet 1000 fölött kezdődik. Ezt nem csak édességekkel, csokival stb lehet elérni, hanem teljes kiőrlésű gabonákkal, zsírszegény tejtermékekkel is. Ilyen bevitel mellett eszedbe se jusson a futás, hacsak nem ájultan akarsz fetrengeni. Sokkal ésszerűbb lenne normálisan és OKOSAN táplálkozni, és többet futni. Hidd el, sikerül!

2009. okt. 10. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Na ja, bőven elég 1000-1200 kcal! Nem kell lemenni 600-ra, mit érnél el vele?

Tartós eredményt szeretnél gondolom, és egészséges táplálkozás + mozgással nagyon jó eredményt fogsz elérni minden féle sanyargatás és jojózás nélkül. Igaz h nem heti 4 kilót adsz így le, de az viszont tartós lesz.

De te döntesz, én már végigjártam ezt az utat:

-600 kcal, éhezés és egy csepp mozgás8amit írtál) vagy -egészséges táplálkozás, 1000-1300kcal + kicsivel több mozgás. Inkább ésszel csináld. Csökkentsd a szénhidrátot, de azt se vond el teljesen, mert a mozgáshoz kell az erő, tovább bírod. Még picit bűnözhetsz is, reggel. Este már csak fehérje legyen általában. Ebédelni ehetsz ami van, csak hagyd el a kenyeret, ne nagy adag, stb...

Szerintem.

2009. okt. 10. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!