Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogytatok le? és hány...

Hogyan fogytatok le? és hány kilót és menyi idő alatt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 11:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Hány cm,kg és hány éves vagy?Mennyit szeretnél fogyni?
2009. okt. 10. 12:03
 2/11 A kérdező kommentje:

háát tőletek kérdezem de amúgy rám is rámférne egy min 10 kg :S:S nagyon régóta akarnaám leadni

16 vagyok 155 cm 68:S:S

2009. okt. 10. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a 90 naposat csinálom,35 nap alatt fogytam 5kg-ot, és rengeteg centivel lettem karcsúbb. De! Túl vagyok az ötvenen,és betartom mindazt,amit ez a módszer előír.
2009. okt. 10. 12:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell semmi drasztikus diéta!Mit eszel általában?Mennyit?

Én 15 évesen úgy fogytam vagy 10 kg-ot, hogy kevesebbet ettem!Nem hülyéskedem, nem ettem annyit reggelire, ebédre, vacsira mint előtte, hanem kevesebbet.Nasinak zöldséget vagy gyümölcsöt nasizz, és sportolj valamit.Hidd el ez segít, ha megfosztod magad bizonyos ételektől, és pár hónap alatt akarod leadni a 10est, akkor az vissza fog jönni!Én ettem kenyeret is, pedig az emberek azt mondják úgy nem lehet fogyni!Nekem sikerült.Szóval tényleg az a lényeg, hogy fogd vissza picit magad!Egyél nyugodtan, de ne annyit, meg eset lefekvés előtt se!Le fog menni, hidd el:)

sok sikert hozzá:)

2009. okt. 10. 12:57
 5/11 anonim válasza:
78%
Edzőterembe jártam,3 évig,izmos lettem,de sajnos emellé rengeteg zsírt szedtem fel,mert elrontottam a tömegnövelési fázist.A végén 128 kg lettem.Habár 4 hónap alatt 24 kilót fogytam,sajnos sok izmot is veszítettem,mivel én hülye alacsony kalória bevitellel de emellett megfelelő fehérje bevitellel végeztem NAGY súlyokkal edzéseket, bízva a zsírégetés magasabb szintre emelésében,emellett effedrint is használtam és komoly kardióedzéseket végeztem.Megtehettem,mert akkor még iskolába jártam.Két dolgot ne ne tégy:Ne használj effedrint,és MINDIG TARTSD MAGASAN A kalóriabeviteledet,de emellett rengeteget mozogj,és ha edzőtermi edzéseket is bevállalsz,közepes sulyokkal,és magas ismétlésszámmal eddz.A lényeg az hogy "Tápláld anyagcseréd tüzét",hogy az ne lassuljon le,mert másképp nem fogsz fogyni!ÉS csak edzés után vigyél be gyors felszívódásu cukrokat,a nap többi részében a CH beviteledet növényi eredetű táplálékból fedezd.
2009. okt. 10. 13:05
 6/11 anonim válasza:
49%
13:05-ös vagyok.Ne feledkezz meg a megfelelő mennyiségű fehérje bevitelről sem,ami 2-2,5 g /kg,mert így formásan fogsz lefogyni,és nem fogsz ugy kinézni mint akit egy haláltáborból szabadítottak ki.:))))Fuss,gyalogolj 8-10km-t is naponta(nálam ez egy óriási áttörés volt,amikor beállt a sulyom),és lazán eddz is súlyokkal..
2009. okt. 10. 13:09
 7/11 A kérdező kommentje:
egyszer mikor kevesebbet ettem és futottam minden nap (és nem ettem 6 után) 3 hét alatt fogytam 6 kilót de azóta sajnos mióta nem tornázom visszajött 3:S
2009. okt. 10. 15:05
 8/11 anonim válasza:
Nem mondom,hogy az én módszerem a tökéletes,de a tény az hogy a testépítők-és itt jön a számodra kulcsfontosságú dolog(remélhetőleg)-ezzel a módszerrel ÉGETIK A ZSÍRT.Számodra az elégetett zsír mennyisége a mérvadó,és nem a testtömeg csökkentése mindenáron.Minél több izmot vesztesz,az elvesztett testömeg arányában annál kevesebb az elégetett zsír mennyisége,és annál formátlanabbá válsz
2009. okt. 10. 15:16
 9/11 A kérdező kommentje:
és te menyi idő alatt adtad le azt a 10 kilót? (12:57)
2009. okt. 10. 15:16
 10/11 anonim ***** válasza:
hááát sajnos nem emlékszem pontosan, de kellett hozzá pár hónap...de tartós, azóta sem jött vissza semmi, pedig már rég nem tornázok!Mondjuk nem jó, csak a suli után abba hagytam, aztán azóta nem csinálok semmi különöset:/ tudom kéne!De akárki akármit mondd, nekem ez a fogyásmódszer vált be a legjobban!Mert ehettem, azóta is eszek kenyeret, csokit is, és tök jól nézek ki:)Hosszú távon neked is jobb lenne ez, mint a drasztikusak, mert az vissza jöhet, ez nem fog.Ráadásul fiatal vagy, ha odafigyelsz az evésre, hamar le fognak menni a kilók!12:57es voltam
2009. okt. 10. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!