Nektek milyen módszerrel sikerült lefogynotok? Mennyi idő alatt, és mennyit?
Kort is írjatok!
Köszönöm!
Most valami olyat fogok neked mondani,amire sokan fújjognak majd,sőt sokan próbálnak majd rácáfolni..:)
Én 15 évesen szép kerek 75 kg voltam..Habár most sem vagyok valami vékony, 60 kg jelenleg 165 cm-hez..na de ugye a lényeg nem ez..
Azon a nyáron nem csináltam semmi különöset,a barátaimmal jártam néha csavarogni,ritkábban ettem a kenyeret,csokit,cukrot,mellőztem kicsit az üdítőt..
Fogytam 2 hónap alatt 5 kg-t mindenféle fogyókúra nélkül..
Eljött a következő nyár,amikor már egyáltalán nem ettem kenyeret,visszaszorítottam a nagy evészeteket,és fele annyit ettem ..sokszor azelőtt még azt is megettem,amit csak a szemem kívánt..
Ledobtam még 5 kg-t a két hónap alatt..aztán úgy gondoltam szeretnék még fogyni..nagy stagnálás után végül sikerült ledobnom még 5 kg-t és most 60 vagyok..ugyanúgy eszek csokit,kekszet,süteményt DE nem minden nap és nem mértéktelenül..!!! Nyugodtan edd/idd meg,amit KÍVÁNSZ..ha mozogsz,az egyébként rásegít sokat,de vannak olyan lustik,mint én is,akiknek nem igazán van erre sem idejük,sem kedvük,ezért inkább lemondok néhanap a finomságokról :PPP
18/L
3 hét, 3 kg, még 5 kilót akarok legalább fogyni(160/54). Kevesebb szénhidrát, több fehérje, mozgás.
22L
5 hónap, 12 kg.
De az első 1 hónapban egyáltalán nem indult be. Tudom, hogy kevés, de egyszerűen nekem ilyen lassan csordogálnak le a kilók.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!