Testszépítés Ibivel facebook fogyókúrás oldal?
Hogy a fenébe tudnak olyna rövid idő alatt ennyit fogyni?
Valaki csinált már programot innen Ibitől? Kicsit soknak tartom a 6000 Ft-ot,amit elkér egy étrend + edzéstervért.
Nekem nem kell egyik sem , edzeni járok, viszont érdekelne,hogy hogyan étkeznek. Nagyon durva!
Sziasztok!
Szomoruan olvastam, hogy mennyire gyorsan itelkeznek az emberek anelkul, hogy eloszor kiporobalnanak valamit. Rosszul esik, hogy Ibit igy ismeretlenul bantjak, mert egy nagyon kedves, segitokesz, turelmes no, es nagyon sokan peldat vehetnenek rola. Februar ota kovetem a dietajat en is, 12 het alatt 12 kilot sikerult leadni, ugy hogy egyaltalan nem eheztem, es a megadott kajakbol finomakat foztem, jo nagyokat es sokszor ettem. A legnagyobb bajom az volt, hogy tul sok a kaja. Az hogy mennyire izletes es valtozatos az etel, az csak toled fugg, hogy mennyire tudsz fozni, ess a fuszerekkel banni. Csak ajanlani tudom mindenkinek, hogy ne irigykedjen, es elmelkedjen masok sikeren, hanem probalja ki, es azutan lehet/lehetne irigykedni, mocskolodni!
Hajra Ibi, itt is koszonom, hogy ilyen olcson ekkora segitseg voltal/vagy nekem!!! Soha nem tudom meghalalni a segitsegedet!
Udv Dia, Torontobol!!!!!
ha neked nem kell egyik sem, akkor mit kíváncsiskodsz?;) 6.ooo Ft-on vagy fennakadva?? a havi kondibérleted szerintem több, fejlődni gondolom nem fejlődsz és azért cirkuszolsz. vendége vagyok és én is Neki köszönhetek mindent !!!
Ibi<3 !!
Én csak az eredményeket látom facebookon, amihez nyilván szigorú diéta kell.
Na de! 6 ezer forint pl. rohadt kevés ahhoz, hogy tényleg egy komplett, személyre szabott dolgot kapj, akár receptekkel.
Étkezés kb egy fitnesses szálkásításnak felelhet meg. Csirkemell brokkolival vagy ubival. Sok fehérje és zöldség, sok folyadék. Meglepne, ha nem ez lenne.
kicsit régi a kérdés, de talán van akinek aktuális így leírom a tapasztalataimat. Én először 2013-ban kértem a segítségét fogyáshoz, akkoriban étrend+ edzésprogramot külön is kérhetted, én mind2-ért fizettem 4500-4500 ft-ot akkor. Majd el is kezdtem, és volt is fogyás, tényleg heti fél-1 kg-tól sikerült megszabadulni, de szigorúan betartottam a leírtakat. Mellé otthoni edzéstervet kértem.
Az oldalán a képeim mai napig fent vannak, és bár 1 hónapig küldtem csak neki a változásról képeket még utána is folytattam egy ideig, de vele már nem konzultáltam (egyedül is ment). Azt gondolom akkor azért a pénzért sokat segített a kezdéshez. Nem gondolom róla, hogy csaló!!! Ha megkeresed visszaír és segít. De az is tény, hogy ha te nem keresed ő sem fog téged!!!
DEEEE
A napokban azaz 5 évvel később ismét felvettem vele a kapcsolatot. Megérdeklődtem tőle, hogy páromnak is segítene e, illetve mennyibe kerülne ugyan ez a szolgáltatása edzésterv+étrend, nos hát leesett az állam mikor visszaírt hogy 17.000 FT, és legnagyobb bánatomra külön csak étrendírást már nem lehetett tőle kérni. ÉS bár ha betartod a leírtakat, szép eredményt érhetsz el ezt aláírom, de mivel én tudom, hogy mit kapok a pénzemért, nagyon sokallom ezt az összeget. A szakértelmét nem kérdőjelezem meg egy pillanatig sem!!! De olvasgattam fórumokat kommenteket, és mára azért kíváncsi lennék rá, hogy másoknak hogyan is néz ki ez az étrend+edzésterv, hogy mennyit változtat különböző embereknél rajta, vagy mindenki ugyan azt kapja?!
Egy valami amit viszont "lehúzásnak" éreztem, az az volt, hogy megkérdeztem tőle, hogy az én régi étrend+edzéstervemet el kezdhetem e újra csinálni, vagy igényelne változtatást? Erre nekem is leírta hogy mindenképpen kéne változtatni hiszen az 5 évvel ezelőtti és hogy ugyan úgy nekem is 17 ezer az új komplett program. Nem vártam el, hogy ingyen változtat rajta, hisz munkája van vele, de hogy miért kell újat vennem azt nem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!