Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Testszépítés Ibivel facebook...

Testszépítés Ibivel facebook fogyókúrás oldal?

Figyelt kérdés

Hogy a fenébe tudnak olyna rövid idő alatt ennyit fogyni?

Valaki csinált már programot innen Ibitől? Kicsit soknak tartom a 6000 Ft-ot,amit elkér egy étrend + edzéstervért.

Nekem nem kell egyik sem , edzeni járok, viszont érdekelne,hogy hogyan étkeznek. Nagyon durva!

2013. jún. 12. 14:25
1 2
 11/20 anonim válasza:
hűha, jó nagy rendetlenség van a fejekben! Mert először is (mivel ügyfél vagyok már lassan 10 hete Ibinél) tudom, hogy a leírtaknak nincs köze a valósághoz..nem csak fél oldal blablabla...komoly szépen felépített tudatos és nagyon egészséges programról van szó. Ibi megbízható, csak ajánlani tudom. SŐT! Azért a minimális díjért, amiért átadja a szakértelmét, minden héten konzultál, és segít, bármennyi kérdésed is adódik egy héten...Itt egy dolog miatt bukik a mutatvány, és nem hatásos, az TE lehetsz..mert ehhez erő és kitartás kell, azt meg magatoktól várjátok, ne tőle...Hajrá Ibi! A legjobb :)
2013. okt. 28. 12:33
 12/20 anonim válasza:

Sziasztok!

Szomoruan olvastam, hogy mennyire gyorsan itelkeznek az emberek anelkul, hogy eloszor kiporobalnanak valamit. Rosszul esik, hogy Ibit igy ismeretlenul bantjak, mert egy nagyon kedves, segitokesz, turelmes no, es nagyon sokan peldat vehetnenek rola. Februar ota kovetem a dietajat en is, 12 het alatt 12 kilot sikerult leadni, ugy hogy egyaltalan nem eheztem, es a megadott kajakbol finomakat foztem, jo nagyokat es sokszor ettem. A legnagyobb bajom az volt, hogy tul sok a kaja. Az hogy mennyire izletes es valtozatos az etel, az csak toled fugg, hogy mennyire tudsz fozni, ess a fuszerekkel banni. Csak ajanlani tudom mindenkinek, hogy ne irigykedjen, es elmelkedjen masok sikeren, hanem probalja ki, es azutan lehet/lehetne irigykedni, mocskolodni!

Hajra Ibi, itt is koszonom, hogy ilyen olcson ekkora segitseg voltal/vagy nekem!!! Soha nem tudom meghalalni a segitsegedet!

Udv Dia, Torontobol!!!!!

2013. okt. 29. 03:49
 13/20 rbri válasza:

ha neked nem kell egyik sem, akkor mit kíváncsiskodsz?;) 6.ooo Ft-on vagy fennakadva?? a havi kondibérleted szerintem több, fejlődni gondolom nem fejlődsz és azért cirkuszolsz. vendége vagyok és én is Neki köszönhetek mindent !!!

Ibi<3 !!

2013. okt. 29. 07:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Kb egy hónapja vagyok vendége. Én nem sokallom a pénzt amit elkért, mert manapság semmi sincs ingyen. Nem károgok minden forinton, mert mindenki arra költi ami neki fontos. Nem olcsó egészségesen táplálkozni, élni, de olcsóbb, mint az utolsó 30 évünk alatt gyógyszeren élni mert cukorbetegek vagyunk és magas a vérnyomásunk. Aki az egészség megtartására sajnálja a pénzt, az többszörösen kidobja az ablakon, hogy visszaszerezze azt. A hatékonyságra rátérve: Azért fogy mindenki annyit aki a vendége, mert elhatározta magát. Ez nem sétagalopp, kemény edzés, hetente többször, kardió edzések és nagyon szigorú, pontosan kiszámolt étrend eredménye. Nem csaló, hanem támogató. A mi dolgunk tenni érte. Nem egy csodamódszert ajánl, hogy zabálj nézd a Tvt és hopsz, vékony leszel. inkább az olyan tabletták árát kell sokallni, amik ennek többszörösébe kerülnek, és ilyeneket ígérnek. Szóval én úgy érzem, beválik a módszere, és miért ne válna? Ezer meg ezer gyönyörű szálkás izmos ember van, aki így étkezik, ennyit edz. A szép testet csak munkával és lemondásokkal lehet elérni. És ő ebben segít, hogy hogyan kell ezt.
2014. ápr. 9. 12:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Látom, már kicsit régebbi a kérdés, de azért írok én is, mert jártam hozzá. Olvastam az előző hozzászólásokat. Lehet hogy mindenkivel rendes volt, végülis velem is, de nem éreztem eléggé segítőkésznek. Ha én nem keresem őt, ő se keres engem. A diétát "látatlanba" készítette el, persze, megkérdezte hány kiló vagyok, de nem kért fotót. Nem azt mondom, hogy nem hatásos és nem fogytam, de egy hónapon át az volt az érzésem, ha én nem írok neki, akkor ő véletlen se keres meg engem, hogy mi újság, hogy haladok....Egy hónap alatt ugyan fogytam 5 kilót, (ekkor a fogyásomról küldtem neki képet, amit ki is tett a fb-os oldalra, hogy milyen büszke rám), de aztán beteg lettem, így abbahagytam a diétát, és az egész edzés-dolog megborult....Nem írtam le neki, hogy közbe lebetegedtem, nem is tudta, MERT Ő MAGÁTÓL SOSE KERESETT MEG ENGEM E-MAILBEN.... Ez lett az én programom vége....Így lett vége... A betegség után kb. egy héttel felmentem a fb oldalra, akkor vettem észre, hogy a korábban kirakott képemet szó nélkül levette...Nem esett jól... Gyakorlatilag el se köszöntünk egymástól, mert annyit nem tett meg, hogy írjon egy e-mail-t, hogy hova tűntem....Persze, tudom, hogy sokan járnak hozzá, nade egyszer sem?????Akkor hol van itt a "folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, mindenben segítek????" Emberileg, nem szakmailag csalódtam benne....(Egyedül fogom folytatni a diétát és edzést, mert még -5 kg a cél....)
2014. máj. 21. 09:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Én csak az eredményeket látom facebookon, amihez nyilván szigorú diéta kell.

Na de! 6 ezer forint pl. rohadt kevés ahhoz, hogy tényleg egy komplett, személyre szabott dolgot kapj, akár receptekkel.

Étkezés kb egy fitnesses szálkásításnak felelhet meg. Csirkemell brokkolival vagy ubival. Sok fehérje és zöldség, sok folyadék. Meglepne, ha nem ez lenne.

2017. márc. 13. 07:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valamikor 6 000 forintért írt étrendet, de ez ma már 15 000 forintra nőtt. Ebben benne van a kaja és az edzésterv is. Nem tudom mennyire hatásos, sok csalót látni manapság. Adok neki egy esélyt, talán tényleg szerencsém lesz.
2017. máj. 2. 21:54
 18/20 anonim válasza:
100%

kicsit régi a kérdés, de talán van akinek aktuális így leírom a tapasztalataimat. Én először 2013-ban kértem a segítségét fogyáshoz, akkoriban étrend+ edzésprogramot külön is kérhetted, én mind2-ért fizettem 4500-4500 ft-ot akkor. Majd el is kezdtem, és volt is fogyás, tényleg heti fél-1 kg-tól sikerült megszabadulni, de szigorúan betartottam a leírtakat. Mellé otthoni edzéstervet kértem.

Az oldalán a képeim mai napig fent vannak, és bár 1 hónapig küldtem csak neki a változásról képeket még utána is folytattam egy ideig, de vele már nem konzultáltam (egyedül is ment). Azt gondolom akkor azért a pénzért sokat segített a kezdéshez. Nem gondolom róla, hogy csaló!!! Ha megkeresed visszaír és segít. De az is tény, hogy ha te nem keresed ő sem fog téged!!!

DEEEE

A napokban azaz 5 évvel később ismét felvettem vele a kapcsolatot. Megérdeklődtem tőle, hogy páromnak is segítene e, illetve mennyibe kerülne ugyan ez a szolgáltatása edzésterv+étrend, nos hát leesett az állam mikor visszaírt hogy 17.000 FT, és legnagyobb bánatomra külön csak étrendírást már nem lehetett tőle kérni. ÉS bár ha betartod a leírtakat, szép eredményt érhetsz el ezt aláírom, de mivel én tudom, hogy mit kapok a pénzemért, nagyon sokallom ezt az összeget. A szakértelmét nem kérdőjelezem meg egy pillanatig sem!!! De olvasgattam fórumokat kommenteket, és mára azért kíváncsi lennék rá, hogy másoknak hogyan is néz ki ez az étrend+edzésterv, hogy mennyit változtat különböző embereknél rajta, vagy mindenki ugyan azt kapja?!

Egy valami amit viszont "lehúzásnak" éreztem, az az volt, hogy megkérdeztem tőle, hogy az én régi étrend+edzéstervemet el kezdhetem e újra csinálni, vagy igényelne változtatást? Erre nekem is leírta hogy mindenképpen kéne változtatni hiszen az 5 évvel ezelőtti és hogy ugyan úgy nekem is 17 ezer az új komplett program. Nem vártam el, hogy ingyen változtat rajta, hisz munkája van vele, de hogy miért kell újat vennem azt nem értettem.

2018. febr. 28. 17:13
 19/20 anonim válasza:
Én is rég óta gondolkodom, hogy menjek e Hozzá. Akkor 6000 Ft volt. A mostani tarifa kb. 25000 Ft. Van olyan aki járt Nála mostanában?
2022. jan. 24. 00:00
 20/20 anonim válasza:
Én most érdeklődtem, mert nagyon motiváló amit az oldalon olvasok és fotók amiket látok. Az ár viszont már 27.000.- Ft. Mostanában esetleg igénybe vette valaki?
2023. jan. 15. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!