Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem foglalkozik mindenki...

Miért nem foglalkozik mindenki magával?

Figyelt kérdés

nembiztos, hogy jó témakör de azért leírom hátha van valaki hasonló helyzetben..

Szóval elég duci voltam tavaly ezért elhatároztam hogy lefogyok mindenáron!!

Leis fogytam sikeresen 20 kilót..Tesóm amugy is szekált mindig mert kövér voltam, és most igy vékonyan is állandóan én vagyok a témája, vagy dagadtoz vagy azt mondja hogy undorítóan vékony lettem és szerinte mások is mondják hogy undorítóan nézek már ki..Én ezeket még nem hallottam vissza hogy undorító lennék max annyit hogy ahoz képest amilyen voltam tényleg vékony lettem.+ még beadja nekem hogy igy senkinek se fogok kelleni mert undorodnak tőlem a férfiak meg stb. Ő honnan is tudná hogy undorodnak tőlem? Elég sok fiunak tetszek még igyis..

175 cm vagyok és 55 kg, és igenis van mit fogni még mindig rajtam..Ezt csak féltékenységből csinálná? Mert engem már nagyon zavar..Nyáron ugyis hízok egy kicsit mert leállok a diétával de neki nem mindegy hogy nézek ki? Én se foglalkozom a külsejével!!

Bocsi ha hosszu lett, de elegem van

2013. jún. 9. 18:01
 1/7 minecodus válasza:
Szerintem irigy.Mármint nem a külsődre,hanem az akaraterődre,hogy gondolsz egyet és -20kg,ami nem semmmi.
2013. jún. 9. 18:08
 2/7 A kérdező kommentje:

már magam sem tudom mi van a fejébe, de eléggé gyerekes.

Köszi azért :)

2013. jún. 9. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Tesód lány? Ha igen, akkor csak idegesíti, hogy eddig ő volt a jó csaj a családban, most meg mindketten (de még az is lehet, hogy így karcsún jobb csaj vagy nála) és azért mondja ezeket, hogy elvegye az önbizalmadat. Féltékeny a kis ribè.
2013. jún. 9. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Hát pedig igazuk van, mert ez a magasság/súly arány tényleg nagyon kevésnek, jó 7-8 kilót híznod kellene, lehet többet is. Rajtad nem fogni van mit, hanem egyszerűen csak nincs olyan alkatod, mint egy modellnek, ezzel akkor se tudsz mit csinálni, ha halálra koplaltatod magad. Ha kövérnek látod magad, akkor anorexia gyanús vagy, szakemberre van szükséged, és ezt nem rosszindulatból mondom, ahogy az ismerőseid se! Egyikük se akarja, hogy te legyél a következő olyan fiatal lány, aki alultápláltság miatt meghal.
2013. jún. 9. 18:16
 5/7 anonim válasza:

Jó súlyban vagy, kicsit lehet tényleg sovány, úgyhogy fogyni ne akarj többet. Minden esetre a tesód valószínűleg arra használt, hogy legyen valaki, akinél jobb. Most, hogy szemmel láthatóan te vagy a "jobb" (azért írom így mert lehet vékonyabb vagy kitartóbb, stb. amire féltékeny) még most is benne akar tartani abban a skatulyában, mert ezen múlik a lelki épsége.

Nekem is volt olyan osztálytársam, még nagyon régen, megnyugtatott, hogy ő nálam rondább, butább, jobban piszkálják. Mikor később hallottam pozitív dolgokat róla valahogy idegesített és hiába telt el egy csomó év úgy akarok rá emlékezni, hogy ne törjek össze.

Tudom gonosz dolog, de legalább sose piszkáltam és fel se kötöttem magam.

2013. jún. 9. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
a súlyoddal szerintem nincs semmi baj. a 20 kg nagyon szép teljesítmény, de igazából nem mindegy, hogy mennyi idő alatt fogytál le, és hogy mozogtál e a diéta mellett. ha nem mozogtál, akkor nem ereszkedett meg a bőröd? egyébként meg ne foglalkozz a tesód véleményével, lehet hogy csak így akar szekálni, mert tudja hogy nem hagy hidegen és rosszul esik neked.
2013. jún. 9. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt miért nekünk mondod???
2013. jún. 10. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!