Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem megy lejjebb a mérleg? Mi...

Nem megy lejjebb a mérleg? Mi az amiben hibázok?

Figyelt kérdés

egy hete csinálom ezt a diétát és egy dekát sem ment lejjebb a mérleg :(15 éves vagyok. egésznap mászkálok, mozgásban vagyok, imádom a csokit meg az összes egészségtelen vackot :S most 156 cm vagyok és 53 kg. fogyni akarok 3-4 kg-ot de nem tudok. elkezdtem napi 40 percet biciklizni, ez mellett hetente 1x 2 órát eljárok atlétikázni. Ennél többet nem tudok nagyon mozogni, mert elég sokat kell tanulni, én figyelek a tesómra is és nekem kell rendben tartani a házat.

reggelire mindig azt viszem amit anyukám csomagol, 2 teljes kiörlésű toast kenyérbe egy maci sajt és egy kis paprika vagy paradicsom + 1 túrórudi, uzsonnára meg egy alma. ebédre ami itthon van azt eszem de ha nem egészséges mindig csinálok magamnak vmi kevésbé hízlalót. vacsira vagy egy vajas piritóst züldséggel eszek, vagy egy natur joghurtba kevert kis müzlit, vagy puffasztott rizst zöldségekkel, párolt csirkemell, saláták. KB. 6-7 fele megiszok egy csésze teát. és ennyi. Ez sok ?:S Mi az amiben hibázok? mi az amitől nem megy lejjebb a mérleg?:S minden nap eszek zöldséget gyümölcsöt.Mozgok.a reggeli túrórudim nem bírom elhagyni, mert tényleg imádom a csokit, és jobbnak találom h reggel egyek egy kis csokit, ami még egészségesebb is mint a többi mint este vagy napközbe rám jöjjön a roham :S

2009. okt. 9. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon egyszerű. Ahhoz, hogy fogyjál kevesebbet kell enned mint előtte. Ha ugyanannyit vagy csak kicsivel többet mozogsz mint előtte és ugyanannyit eszel, akkor nem is fogyhatsz 1 hét alatt.

(Egyébként szerintem felesleges 15 évesen pár kilóért diétázni, még nőni fogsz, akkor úgyis lemegy rólad)

2009. okt. 9. 08:10
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Igyál rengeteg folyadékot.Arról nemírtál mennyit iszol.Egyébként az egy hét még kevés ahoz hogy eredményt is láss.Nekem négy hét alatt ment le 2kg.,és az első héten én sem fogytam.A zöldségeket ne nyersen hanem párolás utén fogyaszd,beindítja az emésztést,és így megindul a fogyás is.Beiktathatsz zabkorpa tablettát(700-1000ft.).Ha minden étkezés előtt elrágsz egyett és megiszol rá félpohár vizet eltelíti a gyomrod,és kevesebet eszel.Ne vidd túzásba a fogyást,hiszen még fiatal vag,és tényleg nőhetsz még ahogy az első válaszoló is írta.Sok sikert.
2009. okt. 9. 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

156 centihez 53 kiló nem túl sok,majdhogynem ideális testsúly,még ha nem hiszed el,akkor is.

Ráadásul Te még növésben vagy,kell az energia a szervezetednek.

Az jó,hogy mozogsz,de szerintem ne akarj fogyni,mert nincs szükséged rá.

Tudom,hogy most a nádszálkarcsú alkat a divat,de az sem az egészségről szól,hidd el.

2009. okt. 9. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a menses naptárad.Ha menses előtt vagy,a szervezeted megtelik vízzel,és ezért a mérleg nem mozdul.Ne ess kétségbe,semmit sem teszel "rosszul",csak nem a megfelő életkorban vagy a fogyókúrához.A szervezeted mindent felhasznál,amit beviszel,mert energiára van szüksége. Gyümölcsöt egyél, mindenfélét, csinálj gyümölcssalátát.Amit leírtál,abból ügy tűnik, rendben az étkezésed,változatos.Ne légy türelmetlen,ne dőlj be a reklámoknak.Az egészséges mennyiségű mozgás és táplálkozás meghozza az eredményt,18 évesen nagyon szép lány leszel!
2009. okt. 9. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!