Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tudnék hatékonyan fogyni?

Mivel tudnék hatékonyan fogyni?

Figyelt kérdés

1 éve szültem, és a felesleg 10 kiló nem igazán megy lefele. Tornázni nem nagyon van időm a pici miatt.

Melyik diétát ajánlanátok?

165 cm magas vagyok, és 67 kg.

2009. okt. 8. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Kipróbálhatod a 90 napost, bár én nem kezdtem el, mert nincs energiám folyamatosan azon agyalni mit mivel, hogyan főzzek, bocs, de nekem ez komplikált kissé a megvalósításban. Turmixokkal hamar el lehet érni eredményt, de nehéz kibírni, és nem marad meg a leadott kiló. Norbi módszer jó, mindenképp érdemes elolvasni valamelyik (vagy több) könyvét.

A Gastroyaltól ráadásul tudsz rendelni többféle diétás kaját is, unokatesóm úgy fogyott le. Én most a Weight Watchers-t fogom kipróbálni, ez viszonylag lassú, de egészséges fogyáshoz vezet, és az eredmény tartós marad. Itt mindent lehet enni, csak a megadott pontoknak megfelelően, ebbe elég hamar bele lehet jönni, van teljes élelmiszerlista is az oldalon. [link]

2009. okt. 8. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy nap átlagos mennyiségű kaját egyél 2x és max este 6ig!

Ha dolgozol akkor gyalog menj a munkahelyedre, ha nem akkor menj a kicsivel sétálni legalább 1 órát. Én 102kg-ról mentem le 86-ra 4 hónap alatt és csak ezeket tartottam. Persze néha vannak akarat gyenge napok amikor telezabáltam magam..

2009. okt. 9. 14:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2009. okt. 9. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
A 90 napos diétát ajánlom,ez ma az egyetlen,biztos eredménnyel végezhető,egészséges fogyókúra.A 40. napon vagyok,5kg-ot fogytam,de cm-ben nagyon sok ment le. Változatos étrend,egyszerűbb,mit a napi megszokott rutinkonyha. A midmegette.hu oldalon ott a pontos leírás, és privát mélben is szívesen válaszolok.
2009. okt. 10. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:
mindmegette.hu a helyes oldal,elírtam. Mielőtt nekifogtam a kúrának,1 hónap alatt elolvastam és tanulmányoztam az ismertebb diétákat.Így döntöttem a 90 napos mellett.Sok szerencsét!
2009. okt. 10. 10:36
 6/6 A kérdező kommentje:
elkezdtem én is a 90 naposat, de már a 3. napon iszonyú fejfájás gyötört, és 2 héten keresztül abba sem hagyta, csak mikor reggelire ettem vmit. Szóval nekem ez nem vált be.
2009. okt. 14. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!