Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne hízzak?

Mit csináljak, hogy ne hízzak?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, suli végén 65 kg voltam. Nyáron leadtam 61,2-re, most meg fokozatosan szedem vissza!!!! Jelenleg 63,8 kg vagyok! Mit csináljak, hogy ne jöjjön vissza, sőt, inkább lefelé menjen?

164 cm vagyok, reggel gyalog járok suliba(kb. 4 km)

Mostanában lemondtam a chipsekről is, de nagyon ritkán megyeszem az egy szelet csokimat :):S

Kérek szépen segítsetek! Ngayon rosszul érzem magam emiatt :(

2009. okt. 8. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Ha nem eszel nem hízol...(bölcs meglátásom szerint)
2009. okt. 8. 19:48
 2/11 A kérdező kommentje:

akkor ezek szerint ne egyek semmit??? reggeltől estig?

akkor a suliban rosszul leszek!! :|

2009. okt. 8. 19:51
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Én pont ilyen magas vagyok,de kicsit idősebb vagyok nálad,viszont ennyi idősen ennyi kiló voltam,mint te.Egyszer megelégeltem és koplalva lefogytam 52 kilóra,de annyira vérszegény és vashiányos lettem,h minden bajom lett tőle,úgyhogy nem követném el újra ezt a hibát.A te korodban fontos,hogy rendszeresen egyél de az a lényeg,h egészségesen.Fontos,hogy reggelizz és ebédelj rendesen.Reggelire nyugodtan megehetsz egy zsömlés szendvicset,vagy műzlit,joghurtot,amire van időd.Ebédelni rendesen kellene,levest nyugodtan ehetsz,másodiknak jó lenne valami hús zöldségfélékkel,bár tudom,menzán nem könnyű,de ha menzás vagy,akkor is egyél nyugodtan,csak mondjuk ha rizs vagy krumpli van,abból ne repetázz.Leginkább az édességeket,chipseket kéne kerülni,egyél meg helyettük egy almát.Néha belefér ám egy szelet csoki,de inkább délelőtt edd.Vacsira meg jöhet tojás,sajt,zöldségek,sonka,a lényeg,h kenyeret ne egyél hozzá vagy csak nagyon keveset.

Remélem tudtam segíteni!

2009. okt. 8. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Második vagyok.Elfelejtettem a legfontosabbat,a mozgást.Napi fél órát is elég rászánni és meg lesz az eredménye,bár amelyik nap van tesiórád,aznap ki van váltva a mozgás,csak ne lógd el a gyakorlatokat.:-)
2009. okt. 8. 19:55
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Már én is ott tartottam, hogy koplalni fogok, de akkor ezek szerint nem nagyon kéne. Így is mindenféle bajom van :S

Még egyszer köszönöm!

2009. okt. 8. 19:59
 6/11 igabcsy ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Még annyit hozzátennék, hogy a folyadék fogyasztásról ne feledkezz meg. Mindig legyen nálad legalább egy fél literes palackban buborékmentes víz.

Az a jó ha naponta legalább 1,5 liter vizet megiszol, plusz a reggeli tea vagy kakaó vagy tej. Ennyi folyadékra feltétlen szüksége van a szervezetnek ahhoz, hogy az emésztésed is rendben legyen, és a szervezetedben keletkező salak,- és méreganyagok távozni tudjanak.

2009. okt. 8. 20:19
 7/11 A kérdező kommentje:

rengeteget iszok :)

de mégsem megy :(((

2009. okt. 9. 14:04
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy az orvosom mondta:A biztos fogyás és a bármilyen koltség ráfordítás érdekében, nem kell enni semmit!!!
2009. okt. 10. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
A nem evés egyenlő a halállal is... De ő csak fogyni akar.
2009. okt. 11. 09:12
 10/11 anonim válasza:

meny futni

csináld úgy, hogy

eső nap 10 percet futsz (mérd az időt)

másnap 15 percet

harmadik nap 20

25...

30...

teljesen egy óráig

és egy hétig minden nap egy órát fuss

és visszafele

55 perc

50 perc

ha így túl sok akkor csak 30 percig meny és 1percesével növeld!! valakinek bevált módszer!

2009. nov. 10. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!