Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két hete fogyózok. Tippek,...

Két hete fogyózok. Tippek, hogy eredményesebb legyen?

Figyelt kérdés

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy naponta 5x egyek, meg sok víz, meg mozgás...ez mind megvan! Például egyik barátnőm tanácsolta, hogy órán üljek befeszített hassal. Ez nagyon kis dolognak tűnik, de tényleg használ. :)

Ilyesmi tippekre vagyok kíváncsi.

2009. okt. 8. 16:38
 1/4 Secu ***** válasza:
100%
Például ha nézed a tv-t,akkor ne feküdj,hanem csinálj közbe nyújtó,erősítő gyakorlatokat.Ez plusz mozgást jelent,és hasznos is:D
2009. okt. 8. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tévénézés közben hullahoppkarikázhatsz is, nagyon jól karcsúsítja a derekat. Ahova csak teheted menj gyalog, menj az emeletre mindig lépcsőn lift helyett.
2009. okt. 8. 18:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Hol találok ilyen gyakorlatokat?:)
2009. okt. 8. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:

TV közbeni gyakorlat pl. az is, ha egyenesen felülsz, és felhúzod az egyik lábadat, aztán a másikat is (mintha magzatpózban lennél), aztán leteszed az egyiket, majd a másikat is. És vissza.

Én fogmosás közben guggolásokat szoktam csinálni (azért vigyázz, le ne nyeld a fogkefédet ; ) ), hajszárítás és vasalás közben meg jobbra-balra lépkedek, mint a néptáncban a lép-zár.

Meg sok helyzetben csinálhatod még, hogy csak úgy lépkedsz ahelyett, hogy leülnél (buszon is állj, ne ülj), így nagyon sok kicsi sokra megy! : )

2009. okt. 8. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!