Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 63 kg vagyok 163 cm akkor...

Ha 63 kg vagyok 163 cm akkor hány kg-nak kellene lennem? 14/l

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 13:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%

Szia!

Kereken 55,4 kilónak kell lenned, ha nem annyi vagy, akkor az életednek nincs is értelme.

2009. okt. 8. 14:05
 2/18 A kérdező kommentje:
köszi
2009. okt. 8. 14:08
 3/18 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj gondolom te is tudod, hogy a súlyod picit soknak hangzik.Olyat nem mondok, hogy kövér vagy mert:

1.A kövérség nem itt kezdődik.

2.Lehet nehéz csontozatú vagy.

Tehát a sólod normális, de leginkább 50-55körül lenne tökéletes.Sportolj sokat, száműzd a chipseket, kólákat, és a sok csokit HA eszel.Fogyózni semmiképp se fogyózz!

2009. okt. 8. 14:22
 4/18 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ne azzal foglalkozz hogy hány kilónak kellene lenned, hanem hogy hogy nézel ki, jól érzed e így magad.

Így nem lehet megállapítani amúgyse.

24/L

2009. okt. 8. 14:30
 5/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem érzem így magam és nem tudom ez az egész hogy kezdődött el mert régen 1 szelet kenyeret nem lehetett belém tömni tiszta vékony voltam Most meg?.meg ha nem vagyok kövér akkor mégis miért kövéreznek le?:( amúgy köszi a válaszokat:)
2009. okt. 8. 14:35
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Ne foglalkozz azokkal akik lekövéreznek. Én 173 centi vagyok és általában olyan 65-70 kg között mozgok.A többiek szerint szerintem ez tuti kövérnek számít. :D És ?? Kit érdekel???Szerintem nem vagyok az. Futok, tornázok.Ja és a másik!! A páromnak így tetszek.Mondta is hogy ne próbáljak fogyózni.Neki nem kell egy csontváz.:)Te se érezd magad kövérnek.

Nekem mondjuk a futás ami segített.Minden héten 3-szor futok, szinte minden nap tornázom.Ez önbizalmat ad.Próbáld ki. :)

2009. okt. 8. 14:45
 7/18 A kérdező kommentje:
én hetente 2*tornázom egy órát vagyis aerobik-ozok és hétfőn lesz egy hete hogy elkezdtem fogyókúrázni.Azért fogyózom mert apu családjára ütöttem akik elég kövérek és nem szeretnék ronda egészségtelen zsírtól csöpögő ember lenni.:)legszivesebben már rég abbahagytam volna a fogyókúrát.De ezt most kifogom bírni:):) köszi a választ:D
2009. okt. 8. 14:54
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
Kitartást a fogyókúrádhoz. :)Csak ne nagyon sanyargasd magad.Egész életedben úgyse bírod.Meg egyszer élünk nem?? :)Ne azért szeressenek hogy hogy nézel ki!!:D
2009. okt. 8. 15:03
 9/18 anonim ***** válasza:

Mindenkivel 1et értek kivéve az elsővel,hogy hogy nincs értelme az életének???

Van értelme,kicsit sportolj,amíg nincs tél,télen pedig elmehetsz jégkorizni:D

Vagy benti gyakorlatok,fogyóznod nem kell,csak ne egyél sok csokit,cukros,szines üdítőket(max 400-500ml)(gondolom suliban nem vizet iszol)

+1:

Ha rágózol akkor ne rágózz,ha meg "rá vagy szokva" akkor SEMMIKÉPP SE CUKORMENTESET ami azokban a cukorpótló,azokban sokkal több a Cukor!Tegnap olvastam,néztem :D

Jó alakformálást!:D:P:D:D:D:D

Hogyha sikerül,akkor arra gondolj:

Na +1 faxa nő a világon:D

2009. okt. 8. 15:28
 10/18 A kérdező kommentje:
kösszi=)))
2009. okt. 8. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!