Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják azt hogy a...

Miért mondják azt hogy a gyorsan leadott kiló vissza is jön?

Figyelt kérdés

Az én esetemben a 90napos diétával kezdtem, leadtam 13kilót, utána visszatértem az azelőtti állapotokhoz, és eltelt fél év és csak 2 kiló jött vissza. Az igaz hogy még egy 10est le kéne adni, csak nincs akaratom újra végigcsinálni a 90napot.

Valami mást kellene. ( a kedvem a leadott kilók arányában nőni fog ) Valami ötlet hogy adhatnék még le kb ugyan ennyit?

Sokat sportolni nem sok időm van az érettségi miatt (gyenge tanuló vagyok, járok külön felkészítőkre stb stb, van amikor 5-6 óra fele esek haza este és reggel fél7 kor már úron vagyok )

2009. okt. 7. 19:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én az vagyok és mégis lepontoznak, látod.

Pedig mind igaz amit írtam, én ezt tanultam.

Szerintem te is idegbeteg lennél, ha mondjuk egy csoport hülyegyereknek tényekkel alátámasztva el kellene magyaráznod, hogy miért nem szarunk az asztalra.

(ami neked ugye magától értetődik, de ők mégsem tudják felfogni)

2009. okt. 8. 17:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Élelmiszer ip. iskola és szakács tanuló vagyok, van alapja, amit írni fogok:

Az emberek, akik lejjebb szeretnék vinni a zsírszázalékukat sokszor eléggé szigorú diétát tartanak, olyat amely nélkülözi bármilyen zsír bevitelét. Az a meggyőződésük, hogy csakis ilyen módszerrel lehet eredményes a zsírégetés. De ez a módszer valójában hátráltatja a zsírégetés folyamatát. Olyan zsírégető diéták, amelyek ideálisnak veszik a 75% szénhidrát bevitelt, arra késztetik a szervezeted, hogy 500%-kal több inzulint engedjen egyszerre a véráramba, mintha ugyanolyan kalória értékű zsírt, vagy fehérjét ennél meg. Mindenesetre, amikor túl sok inzulin kerül egyszerre a véráramba, túl sok kalória próbál egyszerre bekerülni az izomszövetbe, de mivel ott a rendelkezésre álló férőhely limitált, az összes felesleges kalória szépen átmegy a zsírszövetbe, és ott elraktározódik, ínséges időkre.

2009. okt. 11. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!