Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tojásrántotta vacsorára...

Tojásrántotta vacsorára 3tojásból?

Figyelt kérdés
7órakor(későn fekszem le)hagymával,olaj és zsír nélkül nagyon hízlal?
2009. okt. 7. 17:27
 1/3 anonim válasza:
61%

A kaja amit így leírtál, ez eléggé zsíros kaja, de ha lefekvés előtt, pl: 7-kor eszed, és kb 9-10 körül fekszel le akkor belefér.

Lefekvés előtt 2 órával lehetőleg ne egyél semmit, mert abból lesz a túlsúly (ha este sportolsz lefekvés előtt, akkor ez a szabály nem él, de gondolom nem)

2009. okt. 7. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
38%

Nem ajánlom. A sárgája rengeteg telített zsírsavat tartalmaz, 3 meg sok. Maximum 1 sárgáját hagyj benne, akkor belefér.

kiskegyedes dagadtak, lehet lepontozni ezt is! :)

2009. okt. 7. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagyok dagadt. Csak büszke. Magamra. 15 kg-ot adtam le, egészségesen. Hagyjuk már ezt a tojás hízlal f_szságot. Tojást ettem tojással, ahogy most is sokat eszem, és mégis fogytam. És igen, vacsorára is ettem tojást. Aki nem fogy, az nem azért nem fogy, mert tojást eszik. Szóval kedves kérdező szerintem nyugodtan edd meg azt a rántottát, arra figyelj, amit már írtak, hogy legalább lefekvés előtt 2-3 órával edd!
2009. okt. 8. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!