Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a menü jó fogyózni? Mindent...

Ez a menü jó fogyózni? Mindent elrontottam a csokival? :S

Figyelt kérdés
reggelire egy kis tál (kb2.5dl)zsírszegény tej és cukormentes zabpehely, tízóraira 3 pici alma (asszem nyárialmának hívják) és egy fél vajas kifli, ebédre egy tál zöldségleves, de utána megettem 6 kocka milka tejcsokit egy pohár tejjel. ma már nemhiszem hogy fogok többet enni. Ez nagyon rossz? Tudom h a csoki nem kellett volna, de nem bírtam ellenálni. Ez kb hány kcal?
2009. okt. 7. 16:59
 1/7 anonim válasza:
49%
A csokoládé igazából ZÖLDSÉG. A csokoládé nagy része ugye kakaóból áll. A kakaót kakaóbabból nyerik. A bab pedig zöldség. A csoki másik fő alkotóeleme a cukor. A cukrot ugyebár cukorrépából vagy cukornádból nyerik. Mivel mindkettő növény, ezért kijelenthető, hogy a csokoládé növényi eredetű...úgyhogy nincs ok aggodalomra;):D
2009. okt. 7. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Keress egy kalória táblázatot a neten,és márkanevekhez kapcsolódva is megtudod nézni hány calória.Ez a mennyiség nem sok,de a csoki tényleg nem kellett volna.Ha csoki akkor magas kakaótartalmú fekete csoki,és csak 1 kocka.Ha 1000 cal alatt van az amit ma ettél,akkor az kevés.2000 a normális,az alatt lehet fogyni,persze sok mozgással.
2009. okt. 7. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
egy táblázat szerint ez 1100 kcal. Ez lehet :O Akkor ezek szerint még kéne is ennem? :?
2009. okt. 7. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:

ne egyél már többet, max. egy almát. Nem rontottad el a csokival de is legyen állandó fogás:-)))

Amúgy kb. 1000-1100 kalória, és menj el futni még 20 percet, akkor ledolgozod a Milkát, és nem lesz bűntudatod :-DD

2009. okt. 9. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:

:30-asnak ne higyj!!!!!!!

Én 1500 felett már hízok!!!!!!

Fogyózni 1200 kalória max bevitellel lehet!

Én 800-1000 kalóriával és napi sporttal fogyok!

2009. okt. 9. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
mármint a második hsz-nak ne higyj.
2009. okt. 9. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Szénhidrátra szükség van:

Az emberek, akik lejjebb szeretnék vinni a zsírszázalékukat sokszor eléggé szigorú diétát tartanak, olyat amely nélkülözi bármilyen zsír bevitelét. Az a meggyőződésük, hogy csakis ilyen módszerrel lehet eredményes a zsírégetés. De ez a módszer valójában hátráltatja a zsírégetés folyamatát. Olyan zsírégető diéták, amelyek ideálisnak veszik a 75% szénhidrát bevitelt, arra késztetik a szervezeted, hogy 500%-kal több inzulint engedjen egyszerre a véráramba, mintha ugyanolyan kalória értékű zsírt, vagy fehérjét ennél meg. Mindenesetre, amikor túl sok inzulin kerül egyszerre a véráramba, túl sok kalória próbál egyszerre bekerülni az izomszövetbe, de mivel ott a rendelkezésre álló férőhely limitált, az összes felesleges kalória szépen átmegy a zsírszövetbe, és ott elraktározódik, ínséges időkre.

Élelmiszer ip iskola és szakács tanuló

2009. okt. 11. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!