Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ehetnék esténként?

Mit ehetnék esténként?

Figyelt kérdés
Minden nap délután fél 3-tól suliba vagyok és este csak 8 fél 9 felé érek haza! Ilyenkor mindig nagyon éhes vagyok és így nem is tudok elaludni! Miket ehetnék ami nem hizlal?
2009. okt. 7. 11:50
 1/4 anonim válasza:
90%
Én ha egész nap alig eszem és csak későn érek haza akkor eszek egy nagy tál levest vagy kettőt nekem ez vált be.Próbáld ki hátha neked is bejön.
2009. okt. 7. 13:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. okt. 7. 13:07
 3/4 anonim válasza:
90%
én mindig ugy eszek hogy reggelire azt amit szeretnék és annyit amennye jól esik aztán ebédre főtt kaja közepes mennyiségben és vacsira már inkább annyit hogy ne legyen tele a hasam pl joghurt gyümölcs estére fehér kenyeret semmi képp.a legjobban hízlaló
2009. okt. 7. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Este szénhidrátmentes étkezés ajánlott.

Lassú felszívódású fehérje, például túró.

Továbbá telitetlen zsírsavakat tartalmazó zsírok, mint pl. az olajos magvak.

Egy tökéletes -akár mindennapi- vacsora így néz ki:

200 gramm zsírszegény túró ízesítve aromával, folyékony édesítővel és /vagy fahéjjal, cukormentes kakaóporral.

1 kanál natúrjoghurt.

25-30 gramm sótlan mogyoró vagy dió vagy mandula.

2009. okt. 8. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!