Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha már régota nem eszek pl,...

Ha már régota nem eszek pl, kenyeret, hust, tojást, és most ujra ennék akor az egyböl zsir lesz rajtam?

Figyelt kérdés

mostanában csak tejes dolgokat eszem és szeretnék enni ujra hust és tájást és krumplit néha péksütit és krumplit, ez nagy gond lenne? mert a mérleg többet mutatna azt tudom de akkor dagatab is lennék kinézetre?

Ja és ha visszaálnék régi életemhez akkor visszahiznák annyi kilor amennyi voltam vagy több is lehetek?? mert akkor ezt az egész életmodváltást életem végéig kell csinálnom és ha meguntam vagy elég volt? akkor mivan?:S

2009. okt. 7. 11:44
 1/4 A kérdező kommentje:
ehetek ma 1 db tojást csirkemell sonkával vagy inkáb elöször csak csirkemell sonkát? 10dekát
2009. okt. 7. 11:46
 2/4 A kérdező kommentje:
ez megfelelne egy 2,5dl 1,5ös tej és 2,5dl viz és 2kanál buzadara tejbegriz kcljének? vagy ez sokal több lenne?
2009. okt. 7. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az életmódváltás pont azért nem fogyókúra, mert életed végéig szól (vagy egy újabb váltásig). Egyébként se áltasd meged, semmi életmódváltást nem csináltál, csak simán fogyókúráztál egyet. Életmódváltásnál nincs olyan, hoyg elegem van belőle, meg nem tudom tartani hosszútávon... pont ez volna a lényeg, hogy tartható életet éljünk. Bizonyos ételek elhagyása pedig csak sima fogyókúra, abból is a legrosszabb: koplalás. Olyan étrendet kell kialakítani, ami hosszútávon, megeröltetés nélkül tartható, és teljes értékű. Ránézésre pl helyből kevés fehérjét fogyasztasz, napi 2,5 dl tej az lófsz. min 0,7g/ttkg fehérje kell. Nameg sporttal kell leadni a felesleget.

Nyilván aki meg hízik, azon meg előbb-utóbb meg is látszik.

2009. okt. 7. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
sport van gondoltam h az természetes anál aki fogyni akar és nem kell leirni... nem csak ennyi tejet iszok hanem vagy 1litert de ezt sem irtam le mert ez csak a délutáni kajám na mindegy.......ja és akkor életem végéig nem mehetek be ugy a mekibe hogy nem salátát eszek hanem pl egy Mc Chikent? nem kell válaszolni sya
2009. okt. 7. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!