Nagyon elhatároztam magam, de hogy mehetne mégjobban?
Sziasztok. 15 éves lány vagyok 162 cm és 70 kg...szeretném elérni az álom 58ast és tudom, hogy sok idő de az egész életemen szeretnék most változtatni ezzel.
Két és fél hete 76 kg voltam, azota elkezdtem tornazni, naponta csak 3x eszem, 6 után semmit, nagyon minimális kenyeret és cukrot. Ez mind szépés jó de most 5 napja nem változott. Mi a baj? És mit tudnék még tenni?
(Futni nem tudok mert két évvel ezelőtt öszeestem tornaórán futáskor és azóta nem merek és nem is szeretem nagyon)
Az nem baj, hogy nem futsz :) A futás túl van értékelve, pedig nem kíméli a térdet. Szerintem mindenki olyan mozgást válasszon, amit szeret és ami megmozgatja az egész testét.
Mit tudnál még tenni?
- Elhagyni a minimális kenyeret és cukrot :D De gondolom, azért van az étrendedben, mert elhagyni túl drasztikus lenne számodra. Törekedni azért lehet rá, én egyik napról a másikra hagytam el a glutént és az ipari cukrot, nem mondom, hogy nem voltak kilengéseim, mert de, de a napjaim döntő többsége nélkülük zajlott és abszolút semmi gondom nem volt, de én meg is értem erre a lépésre s az egészségem miatt tettem, érezve, hogy ez jó.
Most miket eszel?
" nagyon minimális kenyeret és cukrot. Ez mind szépés jó de most 5 napja nem változott." Mi a baj?
Na mi? :))))
3x eszel, de miket is?
reggelire zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot meg ilyeneket
ebédtre levest többet és minimális másodikot köret nélkül
vacsora tea vagy gyümölcs, étvágytól függően
ezen kívül nem eszem süteményt, margarint, vajat, csokit, meg sokat iszom zöld teát
ez már eléggé drasztikus változás ahhoz képest amit eddig felettem...
Hehehe :)
Jó lesz. Hagyd a joghurtot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!