Szerintetek mit csináljak hogy lapos, kocka hasam legyen?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 11:01
2/8 A kérdező kommentje:
hat elég sokat megdolgoztam érte de nem lett semmi :(( amúgy nincs oan nagy hasam csak én szeretnem ha meg laposabb lenne :)
2009. okt. 4. 11:08
3/8 anonim válasza:
hát igen nem könnyű a has, 400 felülés naponta. én sem tudom megcsinálni.
4/8 anonim válasza:
Gyúrjáá vazzzee:)
Na jó csak vicc volt! Ezek szerint még sem eléggé edzesz keményen......
Vagy lehet olyan alkat vagy,hogy nehezebben megy rád az izom!Próbáltál valami tömegnövelőt esetleg? vagy az szóba sem jöhet?
5/8 anonim válasza:
nem az izma kevés valószínűleg,hanem eltakarja egy kis háj...tovább kell edzened,minden hasizmodat megmozgatni,és zsírszegény diétát követni,mert le kell ahhoz csökkenteni a testzsírszázalékot,hogy kockás hasad legyen.(a magasabb testzsírszázalék miatt nem látszik olyannak mindenkié,egyébként anatómiailag olyan,csak van rajta egy kis háj)
6/8 anonim válasza:
tömegnövelő??? Te jó ég? Minek enné kilószámra a cukrot, amikor kockás hasat akar. Épp, hogy diétáznia kellene, hogy a testzsír % minél alacsonyabb legyen. Diéta+kardió edzés+konditermi edzés
7/8 anonim válasza:
Talán emlékszel még a tesi órákra. Bordásfal felfüggeszkedés a magasba és a lábad emeled 90fokos szögben.
Fárasztó és hatásos,meg a felülés.Ne igyál annyi sört xd
8/8 anonim válasza:
lapos hashoz nem felülés kell hanem futás...egy személyi eddző barátom mondta. olyan mozgás kell ami az egész testet megmozgatja! de a spinning is jo nekem nagyon szép hasam lett töle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!