Meg lehet változni egyik napról a másikra?
Figyelt kérdés
Akinek esetleg sikerült,sikersztori is érdekelne:)2013. máj. 22. 22:02
1/3 anonim válasza:
Ezt hogyan érted?
Testileg? - Biztosan nem.
Lelkileg? - Talán.
"Hozzáállásügyileg"? - Igen, én is 1 nap alatt határoztam el az életmódváltást, fogytam 30 kg-t, amit 3 és fél éve tartok.
2/3 anonim válasza:
Igen. Én tavaly októberben visszanéztem a nyaralásunkon készült fotókat, és megkérdeztem magamtól, hogy ki ez a nő? Másnap elkezdtem diétázni, lement 8 kiló, aztán tavasszal visszajött 3, mert idegileg roncs voltam. Ezután kezdtem el tudatosabban foglalkozni a táplálkozással, megismerkedtem a paleo-val, nagyon bejött, teljesen átformálta a világhoz való hozzáállásomat, rendbe tette az idegeimet, most az októberi súlyomhoz képest mínusz 9-nél tartok, de már igazából nem is a fogyás kedvéért csinálom, bár 3 kiló még lemehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!