Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy csináljam?

Szerintetek hogy csináljam?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok.Elég kövér és ezért elég rosszul érzem magam.Kb 20 kilót kéne fogynom de egyszerűen nem megy mindig soha nem bírom 1 hétnél tovább.

180 cm vagyok és kb 100 kiló tehát kb 20-25 kilót le kéne adnom lécci mondjatok valami tippet hogy csináljam.

2009. okt. 3. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szüleiddel menj el orvoshoz. Ekkora súlyt orvosi felügyelettel kéne leadnod, mivel a szervezeted amúgy is fejlődésben van. Nem mindegy, hogy teljesítesz a suliban, ugyanis a fogyókúra testileg és szellemileg is megviseli az embert. Beszélj velük, és vágj bele, de ne egyedül.
2009. okt. 3. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj el dokihoz, megvizsgálnak, valószínűleg a koleszterined és a cukrod sincs rendben. Feltételezem, hogy valami speciális diétát fog előírni, a divatosokat felejtsd el, és mindenképpen fog valami sportot is javasolni, lehet, hogy gyógytornát javasol, de lehet, hogy úszni fog küldeni. Ez attól is függ, hogy milyenek lesznek a vizsgálati eredmények.
2009. okt. 3. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!